November 28,  Vasárnap
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Örüljünk együtt a belügyminiszterrel

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,517,026 forint, még hiányzik 1,482,974 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

El tudom képzelni azt az eszeveszett kutatást, melynek alapján meglelte valaki egy japán lapban azt a számítási metódust, melynek alapján a jómagyar kormány járvány elleni védekezését a világ második legjobbjának minősítették. Ha jól értem, ez a felmérés gazdasági vonalon futott, szó sem esik a járványkezelés társadalmi hatásairól, pláne a lakosságarányosan világbajnok halálozási adatokról. Igaz, arról nem is Pintér Sándornak, hanem Kásler Miklósnak kellene előadást tartania. Biztosan nem ér rá, a magyarságkutatás nagyon lefoglalja.

Amennyire én tudom, a tömeges migráció miatt is válsághelyzet van érvényben, mégpedig 2015 óta folyamatosan. Minden évben kétszer meghosszabbítja a kormány, hátha egyszer hasznát veszik annak a felhatalmazásnak, ami a válsághelyzet esetén megnyílik a kormány számára. De ez most mindegy, örüljünk együtt a belügyminiszterrel, hogy sikerült megint sikert sikerre halmozni.

Az egyik legnagyobb japán gazdasági napilap Magyarország koronavírus-járvány elleni védekezését – Kína után – a világ második legjobbjának ítélte – mondta a belügyminiszter a Magyar Jogász Egylet (MJE) tizenötödik Magyar Jogászgyűlésén csütörtökön Balatonfüreden.

Pintér Sándor előadásában bemutatta, hogy a Nikkei COVID-19 Recovery Index alapján – melyben a járványkezelés, az oltás és a koronavírussal összefüggő korlátozó intézkedések alapján rangsorolnak – az előző augusztusi harmadik helyezés után a szeptemberben kiadott legfrissebb listán Magyarország világszinten Szaúd-Arábiával közösen a második helyen áll Kína mögött.
    A belügyminiszter a koronavírus-járvány időszakában tett kormányzati erőfeszítéseket áttekintő előadásában hangsúlyozta: korábban a vörösiszap katasztrófát leszámítva csak árvizek miatti regionális veszélyhelyzeteket kellett kihirdetni Magyarországon. (MTI)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!