Április 11,  Vasárnap
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Orbán tovább viszi hírünket a világban

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 631,442 forint, még hiányzik 2,368,558 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.
Jól láthatóan téma lett a külföldi sajtóban is az, hogy Orbán az Unióból egyedüliként döntött úgy, hogy berendel pár millió kínai oltást, amelyekkel kapcsolatban igen sok a megválaszolatlan kérdés. Orbán lényegében politikai haszonszerzés miatt -véleményem szerint – arra bíztatja az embereket, hogy legyenek kísérleti alanyok. Persze ő maga is a kínai oltást kapta meg – noha ezt én kétlem, de bizonyítékom nincs rá – ezzel is azt üzenve, hogy az teljesen biztonságos. Ezzel kapcsolatban készített videót a Bild nevű német lap is, amelyet feliratozva alább nézhetnek meg.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!