Június 25,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Olyan sikeres sportnemzet leszünk, hogy belerokkanunk

Szép estét! Nem tudom,hogy ki intézte a tavaszt, de köszönöm innen is.

Ma nem lehet panasz a hozzászólásokra, hozok is párat a színéből és a javából:

Barátaimmal mi is részt vettünk pár tüntetésen, de az egyre lanyhuló ’aktivitás’ szép lassan elkeserített bennünket eseményről-eseményre. Ahogyan Andrea írja, amolyan „jó lesz így is, csak rosszabb ne legyen”- íze volt egyik-másiknak. Kevesen is voltunk, és hát a koreográfia meg a felszólalások minősége (tisztelet a kivételnek), általában elég vérszegényre sikeredett. Sajnos. A legszomorúbb az egészben, hogy nem képes ez a társadalom például olyan aljas törvénnyel szemben kiállni a saját érdekeiért mint a 400 túlóra, de lehetne még sorolni. Ezek után akkor kit érdekel már a CEU? Mit nekünk felsőoktatás, nem igaz? Mit nekünk elektronikus jegyrendszerre elgórt irdatlan milliárdok? Jóvanazúgyahogyvan. Kifizetjük ezt is, kirúgnak pár balekot és kezdődik elölről az egész. Mert amihez hozzányúlnak, az mind szarrá válik.
https://hvg.hu/kultura/2018…
Jó. Akkor felkészül kovácsákos elvtárs, császári udvari TV-szignál suszteroló fenomén, és kottába álmodja a méltán világcsodája magyar egészségügyről szóló, Varázsfityula című vígoperáját (átírva az eredeti történetet), pofont adva a fújszabadkőműves Mó-cártnak, megvédve mimagyarokat a destruktív kultúrszenny nem kívánatos hatásaitól. Az első színben a kelgyó az EU-t jeleníti meg, a szerecsen Monostatos a támadó migráncsokat, Papageno szerepében a mindenmadarak védőszentje semjénzsolt, az Éj (sötét) Királynője smittmariska, és így tovább… hogy ne csak az a pukkíni forogjon a sírjában. (Aegean)

A szombati Vasas “Szakszervezet” tüntetése is ezt a lelohasztó, sorvasztó folyamatot táplálja! Amennyiben lenne érdekképviselet, akkor hétköznap!!! teljes gőzzel megszervezett , más körökből is bevont aktív korú dolgozókat (és akár nyugdíjasokat) azonnal utcára hívott volna, blokád alá vett volna intézményeket, behívta volna a többi szervezet tömegeit, sokkal keményebben és határozottabban keményen támadná ezt az illegális -a magyar állam helyett – bűnszervezetet, melynek az emberei vannak döntéshozó és vezető pozícióban az összes állami intézményben, a rendőrség, a honvédség és más fegyveres testületekben. Francia mintára lehetne bármit is elérni! Most is bebizonyítja a nép, hogy mennyi tartása, gerince van. Hol vannak a férfiak??? Mindenki szekus? (Piroska)

Vannak ma is remek hírek. Budapest kapta meg a 2023-as atlétikai világbajnokság rendezési jogát. Bele se merek gondolni, mi pénzt el lehet szórni/lopni ezzel az ürüggyel. Olyan sikeres sportnemzet leszünk, hogy belerokkanunk. Mindenesetre biztos vagyok benne, hogy a fiúk nem sokat fognak késlekedni, hamarosan indul a projekt. Mert szinte mindenünk van. Speciel atlétikai stadionunk nincs. Még. Nademajdmost.

Hadházy Ákos pert nyert a Magyar Idők nevű izé ellen. A bíróság kimondta, hogy a pártszócső hazudott. Nem sorolom, hogy miben, nagyjából mindenben. Ahogy szokott.

Bevallom, én úgy gondoltam, CEU ügyben nem lehet már nagyobbat domborítani. Közben meg de, lehet. Lajosnak sikerült.

Egyszerűen zseniális. Holnap majd azt kellene elmagyarázni Lali kedves, hogy amennyiben nem kevesebb, mint négy darab CEU van, amit Dzsordzsi bácsi jól kitalált és nem megy el Budapestről a CEU, mert Budapest jobb hely, mint Bécs, ámazonban soha nem is volt Budapesten CEU, mert az New Yorkban van, akkor hogyan sikerült ezt a négy darab nem létező, Budapesten lévő CEU-t, amelyik nem is ott van, hanem New Yorkban azzal az indokkal ellehetetleníteni, hogy New Yorkban nincs is? Tündérmackó. Nyuszipintyó.

Szép álmokat.

Mai cikkeink:

Ahol abból is propagandát lehet csinálni, hogy hamarabb érkezik a nyugdíj

Ez már régen nem az elmúltnyolcév, ez bizony a ti saratok. Balogostul, Káslerestül, Orbánostul

Magam sem tudom, miért háborodik fel a gyomrom ettől a kenetteljes, könnyesbús maszlagtól

Az MTI ismét valóságot hajlít

Mit félt a könyvkiadó és a többi ócskalelkű, gyáva alak, aki tehetne valamit azért, hogy vége legyen ennek a gyalázatnak?

A KENYÉR-LESŐK

A kussolás joga

A napkommentje Évától:

sürgősségi ellátás után további vizsgálatra utalva, Kardiológia l e g k ö z e l e b b i (ezt kihangsúlyozták) időpont : 2019. május 17. délelőtt 10 óra 20 perc.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS