Június 21,  Hétfő
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Nemzeti konzultációval leváltjuk Bident

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,229,495 forint, még hiányzik 1,770,505 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Tudtuk, csak persze nem sejtettük. Mostanra azonban nyilvánvaló, egyértelmű és kétségtelen, megírta a pártmédia (szerintem mostanra az összes), hogy Biden Soros György kottájából játszik, ez nem is kérdés. Ezt több dologból is lehet tudni. Először is onnan, hogy MI (mármint persze nem úgy általában MI, a libsibolsi ellenzéki baloldal nem, a MI az kizárólag Orbán Viktor és a görög tragédiákban, valamint a magyar politikában jellemző szavalókórus) nem szeretjük Bident. Trumpnak szurkoltunk, vele lecsózunk, megértjük egymást, mint két szem cseresznye a fán, hasonlóan önző faszok vagyunk, egyformán a hatalom érdekel, az emberekre meg pont nagy ívben szarunk. Mi aztán nem is hittük egy percig sem, hogy nem Trump nyer. Mondjuk ezzel Trump a mai napig így van, ő még most sem érti, mi a franc történt. De ez most mindegy.

Tehát nem szeretjük Bident, sőt, utáljuk, ezért semmi más nem lehet, minthogy Soros kottájából játszik a frissen megválasztott amerikai elnök. Hogy mit játszik abból a kottából, azt még nem tudjuk, de utáljuk! Nagyon! Ezt jól meg is írjuk az összes portálon, melyekről egyébként a mindenkori amerikai elnök mindenkori adminisztrációja rohadtul pontosan tudja, hogy nem független portálokról van szó, ott bizony a fideszes morális fölény üzenetei olvashatóak.

Ez azért nagyon hasznos most – mármint kétpofára ócsárolni Bident -, mert igen sokat fog segíteni a két ország diplomáciai kapcsolatainak sínretételében. Tudjuk, hogy nem kérünk a demokráciaexportból (egyébként valóban nem), de ettől még a világ vezető hatalmáról beszélünk. Na, annak a hamarosan hivatalba lépő elnökét sorosügynöközzük MI teli tüdőből, mert még nem sikerült irányt váltani. Ha így haladunk, hamarosan lesz nemzeti konzultáció, melynek keretében MI leváltjuk – pontosabban hivatalba lépni sem engedjük – Bident, hanem kinevezzük Trumpot. Már tényleg csak ez van hátra. Alig várom.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!