Október 24,  Vasárnap
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Nemzeti konzultációval a létrás határsértők ellen

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,656,490 forint, még hiányzik 1,343,510 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Ez a csodálatos Németh Szilárdban, hogy határtalanul univerzális. Pontosabban most éppen a határon univerzális, de régebben a lakótelepi lakással is teljesen kompatibilis volt, amikor éppen nem a határt, hanem a rezsit védte.

Azt mondja Németh Szilárd, hogy azért töltsük ki a legújabb nemzeti konzultációt, mert egyre többen akarnak átjutni a határon. Létrával. Meg kislapáttal alagutat fúrnak. Én ugyan nem tudom, hogy a nemzeti konzultáció mi módon fogja visszatartani ezeket a létrás meg lapátos betolakodókat, de például én nem látok emelkedést a számokban. Aki igen, az tegye fel a kezecskéjét:

Szóval lényegében semmit nem értek. Azt sem, egyáltalán hogy lett Németh Szilárd a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára a könyvtár-tanító szakos főiskolai végzettségével, minek mászkál a határra és mi az összefüggés a sokadik nemzeti konzultáció és a keresztény-nemzeti kultúra megvédése között. A címlapképet személyesen a nagy hadvezér tette fel a Facebookra, nekem pedig nagyon megtetszett. Főként azért, mert egészen parádésan sikerült elcsípni azt a pillanatot, amikor Németh fejéből egy zászlórúd sarjad ki váratlanul, és úgy fog kezet a katonával, hogy a másik mancsa vagy zsebben van, vagy a seggében. Ezt nem tudtam eldönteni.

Akinek fontos Magyarország függetlensége, a magyar családok biztonsága, a keresztény-nemzeti kultúra megőrzése, támogassa a kormányt ezen céljaiban, és vegyen részt a nemzeti konzultációban – nyilatkozta az MTI-nek a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miután a Bács-Kiskun megyei hercegszántói határvédelmi bázison tett kedden látogatást.

 Németh Szilárd emlékeztetett: a tizenegyedik nemzeti konzultáción a migrációs politikával kapcsolatban több kérdésben is várják az emberek véleményét, mert a kormány célja az ország önvédelmi képességének megerősítése.
    A magyar rendőrök és honvédek továbbra is kimagaslóan és elkötelezetten teljesítenek szolgálatot, védik Magyarország, valamint az Európai Unió külső határait, miközben egyre többen próbálnak azon átjutni, esetenként alagúton, létrával vagy vízen – hangoztatta.
    Azt mondta, a magyar kormányt két jogi alap, a tömeges bevándorlás okozta válsághelyzet fenntartása és a schengeni szerződés hatalmazza fel arra, hogy a kerítéssel “betonbiztosan” garantálja a belső és külső határ védelmét, “a migránsok kint tartását”.
    Az államtitkár szerint a bevándorláspárti baloldal ugyanakkor kétszínűen és kettős mércét alkalmazva éppen ezért támadja és zsarolja a magyar kormányt.
    “Minden Magyarország ellen indított kötelezettségszegési eljárás mögött az áll, hogy nem kérünk a veszélyes Soros-tervből, nem engedjük be a migránsokat, mert mi akarjuk meghatározni, hogy kivel éljünk együtt, és mi akarjuk megmondani, hogy milyen jövőt szánunk a magyar gyermekeknek” – jelentette ki.
    Németh Szilárd különösen fontosnak nevezte, hogy a koronavírus okozta világválságban kiemelten védjék a magyar emberek életét és egészségét. Ezért az elkövetkező két évben teljes bevándorlási stopot kell elrendelni, hogy meg lehessen akadályozni az újabb és újabb vírusmutációk behurcolását – közölte az államtitkár. (MTI)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!