Július 30,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Nem volt még elég?

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,631,618 forint, még hiányzik 1,368,382 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Értem én, hogy közeledik a választás. Azt is értem, hogy akinek elemi érdeke a jelenlegi kormány hatalomban tartása, az bármire képes a cél érdekében. Valószínűleg sokkal több a veszítenivalója mint azoknak, akik kormányt váltanának. Az a baj a hatalomba való kapaszkodással, hogy ahogy eddig sem, ezután sem számít semmit, hogy mi lenne jó az országnak. Emberség, becsület, akár csak néhány kósza, ám önálló gondolat nem fontos. Nem számít. Dúró Dóra le meri írni:

A hazánkban ideiglenesen állomásozó hungarofóbok ellen egyúttal harcba hívjuk a magunkfajtákat: tégy a magyargyűlölet ellen! (MTI-OS)

Magukfajták. És aki máshogy gondolja – bármit máshogy gondol -, az nyilván hungarofób. Mert magyar csak előírás szerint lehet valaki. Úgy, ahogy mások mondják neki. Az az egyetlen módja. Aki nem masírozik ütemre, az magyargyűlölő.

Közben Hoppál és Deutsch Tamás szolgai alázattal lefetyeli a valami barom által kiagyalt hülyeséget a náci karlendítés és a rasszizmus elleni térdhajtás közötti párhuzamról.

Hol és mi lesz ennek a vége? Valóban végig kell mennünk ezen az úton? A homofób uszítás, a liberálnácizás, a végsőkig feszülő indulatok és a gyűlölet útján? Komolyan elhisszük, hogy az az igaz magyar, akit a Dúrók, Hoppálok, Deutschok annak fogadnak el? Nem volt elég ebből? Nem volt elég a szögesdrótból, kerítésből, vagonból, sárga csillagból, felsőbbrendűből, korcsból, egy irányba masírozó őrületből? Most mindennek megkapjuk a virtuális megfelelőjét? Kinek kell ez? Miért? Hogyan? Ha nem vetünk véget ennek, ha ezt is meg lehet tenni következmények nélkül, akkor ennek az országnak annyi.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!