December 19,  Szerda
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Nem Soros kormányozza Magyarországot nyolcadik éve

Ha az ellenzéki pártok kerülnének kormányra, egy olyan gyenge kormány lenne, amelyen a Soros György által irányított érdekcsoportok, vagy Brüsszel minden további nélkül keresztülvinné akaratát – hangsúlyozta a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában. 

Számítottak rá, hogy támadni fogják a Stop Soros törvényjavaslat-csomagot. Ugyanis Soros György nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy a világintézményeknél, európai intézményeknél vezető pozícióba helyezze embereit. (…)

Azok az alapítványok, egyetemek, intézmények, amelyeket Soros György működtet, egyre több szállal kötődnek a politikai intézményekhez. “Egy hatalom mögötti hatalomról van szó”, amely megpróbálja befolyásolni a választott a képviselőket, sőt egyre többen vannak köztük választott tisztségviselők is. Ezt az emberek nem tudják; a választóknak fogalmuk sincs, hogy ilyen emberek készítik az olyan dokumentumokat, mint az ENSZ migrációs terve, amely szerint a bevándorlás jó dolog, azt az egész világon szervezni kellene, a gazdasági bevándorlást pedig legalizálni. Ez elfogadhatatlan, ez ellen küzdeni kell. (…)

Azt is nézni kell, honnan van Soros Györgynek az a vagyona, amellyel azokat támogatja, akik “istenítik őt”. Soros György soha nem a teljesítményen alapuló piacgazdaságnak volt gyakorlója, hanem mindig spekulációból szerezte pénzét, egy – ahogy a németek mondják – “kaszinókapitalista”. Soros György személyét a világban sokfelé övezi kritika. Korábban pénzügyi spekulánsként komoly károkat okozott Angliában, a francia pénzügyi intézmények jelentős részét is megtámadta, továbbá Izraelben is erős kritikák érik személyét. Soros György sok országból ki is van tiltva.

Soros György – mint aki “irdatlan mennyiségű pénzzel bevándorlókat akar behozni Afrikával és a Közel Keletről nagy számban, úgy hogy erről nem kérdezi meg a magyar embereket” – Magyarország számára nemzetbiztonsági kockázatot jelent.

Az ellenzéki pártoknak nincs hitelük. Bár mostanra észrevették, hogy Magyarországon az emberek nem akarnak bevándorlást, elutasítják a brüsszeli bevándorláspolitikát, de nem arra kell figyelni miket mondanak most, hanem miket mondtak, cselekedtek korábban. Rogán Antal úgy vélekedett: ha 2014-ben baloldali kormány került volna hatalomra, nem építette volna meg a kerítést, s akkor most itt lennének a “giga menekülttáborok” Magyarországon.

Ezért is van nagy tétje a mostani választásnak. Ugyanis ha az ellenzéki pártok lehetőséget kapnának egy együttes kormányalakításra, bár “az önmagában is egy nonszensz koalíció lenne”, akkor végrehajtanák a “Soros-tervet” és megnyitnák a kerítést.

“A veszély kézzelfogható közelségben van”. Miután Charles Michel belga miniszterelnök elszólta magát, júniusban arra készülnek, ha nem megy keresztül az új bevándorlási mechanizmus – amely szerint behoznák, s kötelező kvóták szerint szétosztanák a bevándorlókat – akkor át fogják erőltetni többségi szavazással. Úgy ahogy azt korábban tették az 1300-as kvótával, most azt szeretnék megcsinálni ipari méretekben. Ha ekkor egy gyenge kormány áll Magyarország élén, akkor azt lenyomják a magyarok torkán. Ezt nem szabad megengedni. (MTI)

Tekintsünk el attól, hogy még a Rogán Bűnöző Antal-féle tenyérjósok országában is mekkora értelmetlen ostobaság és sokatmondó pofátlanság a mi lett volna, ha…, mi lenne, ha… típusú kérdésekkel zsibbasztani az embereket választási program gyanánt. Nézzük el Antalnak! Neki már nem sok opciója maradt arra, hogy megússza a mindenkori megélhetési politikussággal együttjáró elmúlt évtizedeket. A kenőpénzes zacskókban testet öltő áron alul elherdált közvagyontól a letelepedési kötvényenként árult és elárult országig. Senkit, vagy legalábbis elég sokakat nem érdekel, hogy 2014-ben mi lett volna, ha nem az van, ami. Mint ahogy senkit nem érdekel, hogy mit gondol Rogán arról, hogy mi lesz, ha nem csakaFidesz tapos a nyakunkon életünk végéig. Úgy látom, megy a fosás ezerrel, ha vasárnap hajnalban Rogán a megmondhatója annak, hogy kinek van hitele és kinek nincs hitele ebben az országban. A hazug, hergelő-riogató-zsaroló halandzsa legröhejesebb részeire reagálnék ezennel:

– A mindent eldöntő választás előtt bő másfél hónappal a magyar választókat Soros vagyonán innen és túl egy hangyányival jobban érdekli, konkrétan és tételesen honnan van Rogán, Lázár, Tiborcz, Orbán, Vajna, Mészáros és a pereputty vagyona. Persze tudjuk, csak nem sejtjük. Nem Soros kormányozza Magyarországot nyolcadik éve, nem ő indul a választáson április 8-án, nem ő kér felhatalmazást arra, hogy újabb évekig garázdálkodjon a közpénzes bödön körül.

– Lehet, hogy Soros György soha nem a teljesítményen alapuló piacgazdaságnak volt a gyakorlója, lehet, hogy a spekuláció bűncselekmény, lehet, hogy Soros az egyetlen ember a világon, aki ilyen módon szerezte a vagyonát, de sajnos ennél nagyságrendekkel nagyobb baj, hogy egy ország kormánya megveti és módszeresen megtapossa a teljesítményen alapuló piacgazdaságot. Magyarországon ugyanis a teljesítményt a szótárban is átírták arra, hogy fideszes, tehát Magyarországon Rogán, Lázár, Tiborcz, Vajna, Orbán, Mészáros & Co. (Kósa anyját is beleértve) vagyona nem a teljesítményen alapuló versenyben hízott akkorára, amekkorára, hanem a politikai haszonélvezés okán.

– Rogán Bűnöző Antal, az emberek megkérdezésének és a nemzet kifosztásának egyik nagymestere, a bűncselekmény-gyanús (hivatali visszaélés), egyben nemzetbiztonsági kockázatot is jelentő letelepedési kötvényes üzlet megálmodója, aki mintegy 20 milliárd forintos kárt okozott az országnak, miközben a Kajmán-szigetektől a Brit Virgin-szigetekig szanaszét bejegyzett offshore-cégek négy év alatt 155 milliárd forintot kaszáltak az ötletén, de legalább minden lehetséges módon kerülte a felelősségre vonást, ne meséljen arról, hogy a választóknak mit van joguk tudni, mit nem. Szerintem az állami költségvetést megcsapoló, közpénzekkel visszaélő, kezdettől fogva agyontitkolt, baráti offshore-lovagokat helyzetbe hozó, bűncselekménnyel határos, nemzetbiztonságilag kockázatokat hordozó, Európára 20 ezernél is több ellenőrizetlen hátterű alakot rászabadító üzlet felelőse ne jöjjön Soros irdatlan mennyiségű pénzével és azzal, hogy miről nem kérdezte meg a magyar embereket. Az újabb mindent eldöntő választás hajnalán inkább arról beszéljünk, hogy a véresszájú nacionalizmussal és kereszténységgel házaló Fidesz-kormány mekkora károkat okozott Magyarországon. Ha ez megvan, akkor óbégasson a homo sorosensus-okból álló Fidesz arról, hogy Soros.

– Rogán Bűnöző Antal ne papoljon arról, hogy az ellenzékkel kapcsolatban nem arra kell figyelni miket mondanak most, hanem miket mondtak, cselekedtek korábban. Ne, csak ezt ne! Az internet sötét bugyrai túlcsordulnak Orbán Viktor és a Fidesz 10-20-25 évvel ezelőtt vallott, hangosan és érthetően kinyilatkoztatott elméleteivel, amelyeket egytől egyig lehánytak a dicsőséges fülkeforradalom óta; a köpönyegforgatás doktorai (csak egy példa: akik a szavazati jog kiterjesztésének elsőszámú ellenzőiből a szavazati jog kiterjesztésének legfőbb haszonélvezőivé avanzsáltak) ne vegyék a szájukra a hitel és a hitelesség szót. Különösen ne egy olyan ember, mint a hivatalosan bevallott jövedelmével fordított arányban rongyot rázó Rogán Antal, akit a bűnözés gyanújának árnyékában hosszabbítottak meg a propagandaminiszterségig és sikáltak tisztára a lojalitása okán.

– Amúgy egyetértünk, Antal: a veszély kézzelfogható közelségben van. Nem a nem létező migránsok miatt, hanem miattatok, akiknek ennyire telik nyolc év teljhatalmú árokásás után is: hazug megfélemlítésre, állandó zsarolásra, hergelésre, Soros és ellenzék szapulására. Kurva nagy nonszensz, hogy még mindig le lehet nyomni a magyarok stabil kisebbségének torkán ezt a habonyista szellemi pusztítást, de nem lesz ez mindig így.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.