Május 17,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Nem most fognak berobbanni

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,159,984 forint, még hiányzik 1,840,016 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Ez most megint ilyen kis bonbon, tekintve a közelgő hétvégére. Összefogott a két hatalmas párt, ami talán nem rossz ötlet, de szerintem így sem lesz elég ahhoz, hogy szabad szemmel is látni lehessen őket. Hosszú évek munkájára lesz szükség, ha el akarnak jutni valahonnan valahová. Miután Thürmer Gyulának ehhez 33 év is kevés volt, valószínűtlennek tűnik, hogy most fog berobbanni a nagypolitikába. Vagy a kicsibe.

Éppen a napokban láttam az Iszomm köztársaságielnök-jelöltjét, a Neoton együttesből ismerhető – úgy értem, aki követte és kedvelte a zenekart, ismerheti – Pál Évát. Úgy vélem, nem volt szerencsés választás. Gondolom, a két kis párt koalíciója csak egy, a választáson indulni szándékozó sok kicsi párt közül. Alig hiszem, hogy bele tudnak szólni a szép jövőbe.

A Magyar Munkáspárt és az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom (ISZOMM) választási szövetségben indul a 2022-es országgyűlési választásokon – tudatta a két politikai formáció pénteken az MTI-vel.

Azt írták, hogy az így felálló “Baloldali Szövetség” közös politikai programja a “Jólléti szocializmus” nevet viseli.
    A Baloldali Szövetség valamennyi választókerületben megkezdi a közös jelöltek állításához szükséges aláírásgyűjtést – tették hozzá.
    A Baloldali Szövetség közös miniszterelnök-jelöltje Szanyi Tibor. A két párt közös listájának élén szerepelnek a pártelnökök, azaz Thürmer Gyula és Huszti Andrea, valamint Székely Sándor országgyűlési képviselő, illetve Pál Éva köztársaságielnök-jelölt is – áll a közleményben. (MTI)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!