December 6,  Hétfő
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Nem lehetne esetleg, hogy mindenki azt csinálja, amiért fizetjük?

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 378,652 forint, még hiányzik 2,621,348 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Jó, nem vagyok történész (sem), biztosan van valami köze a Hunyadiaknak több Árpádhoz is. Talán volt Hunyadi Árpád, csak az én sekélyes műveltségem nem terjed odáig. Igaz, azt sem értem, hogy egy idősödő onkológus, aki ismeretlen oknál fogva mindenféléért felelős miniszteri poszton semmiért nem óhajt felelősséget vállalni, sőt, kifejezetten alkalmatlannak bizonyult az egészségügyi krízis kezelésére, de annyira, hogy a főnöke háttérbe tolta, és a belügyminiszterre bízta az egészségügyet, miért kap miniszteri fizetést azért, hogy a hobbijával foglalkozzon?

Kutassa ő nyugodtan a magyarságot, de lehetőleg a saját pénzéből tegye ezt. Időnként (folyamatosan) az az érzésem, hogy valami kiterjesztett önmegvalósító-klub évi rendes közgyűlését szemlélhetem, holott nem ártana, ha a kormány mindenféle tagjai a feladatukat látnák el. A miniszterek elnöke a fociba van belepistulva, Kásler ősmagyarokat kutat, a külügyminiszter oltóanyagot vásárolgat és támogatásokat hord szét a multiknak, az igazságügyi miniszter Brüsszellel harcol, a pénzügyminiszter templomot avat, Palkovics végrehajt, Rogán pedig nem tudom, mit csinál, de sokba fog nekünk kerülni, az biztos. Nem lehetne esetleg, hogy mindenki azt csinálja, amiért fizetjük?

A Hunyadiak felmutatták mindazt, ami az Árpádokat naggyá tette, olyan alapelveket őriztek, mint a szuverenitás, az integritás, az autonómiák támogatása és a hit – mondta az emberi erőforrások minisztere csütörtökön Budapesten.

Kásler Miklós a Magyarságkutató Intézet Hunyadiak és Corvinok című kétnapos nemzetközi tudományos konferenciájának megnyitóján kiemelte, hogy ez a dinasztia maradandót alkotott, amire emlékeznünk kell.
    A Szépművészeti Múzeumban rendezett konferencián bemutatja egyebek mellett a Hunyadi-származás meghatározásának folyamatát, a 15. század végi magyar-török határszervezést, Szkander bég és Hunyadi János kapcsolatát, a Hunyadi-ház középkori és mai emlékeit, valamint Hunyadi Mátyás pénzreformját. (MTI)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!