Május 14,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Nem kel azt már félteni

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 699,171 forint, még hiányzik 2,300,829 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Nem azt mondom, hogy annyit ér, mint ama bizonyos esemény utáni tabletta, mert annyit sem. Már nem nagyon kell félteni az állami vagyont, azon túl vagyunk. Állami adóssággal valószínűleg sokkal bőségesebben ki van tömve az ország, mint vagyonnal, de arról kevés szó esik. Pedig unokáink is nyögni fogják, az biztos.

Jó okunk van arra, hogy féltsük a nemzeti oldaltól az állami vagyont – jelentette ki Szakács László MSZP-s képviselő, az Országgyűlés gazdasági bizottságának tagja keddi online sajtótájékoztatóján.

Mager Andrea nemzeti vagyon kezeléséért felelős tárca nélküli miniszter bizottsági meghallgatását követően a szocialista politikus azt hangsúlyozta: több kormánypárti politikus ellen is folyik büntetőeljárás, és éppen ezermilliárdos tételben szervezik ki magánalapítványokba az állami vagyont.
    Orbán Viktor nem csak a kormányában nem bízik, hiszen az állami vagyon kezelését kivonja alóla, talán a választókban sem bízik, talán a saját erejében sem bízik – vélekedett az ellenzéki képviselő, aki szerint “túlélőcsomagot állított össze magának a Fidesz” egy esetleges választási vereség esetére.
    Felvetette: ha az állam jó gazda volt, miért kellett kiszervezni ezt a vagyont, ha pedig a Mol- és Richter-részvények stratégiai jelentőségűek, miért vették ki ezeket az állam kezéből.
    Szakács László közölte: ezen felvetéseire éppúgy nem kapott választ a tárca nélküli minisztertől, mint arra, hogy a korábbi nyílt eljárások helyett miért meghívásos pályázaton választják ki a legnagyobb hazai homok- és kavicsbánya hasznosítóját.
    Jelezte, a jövőben írásban teszi fel ezeket a kérdéseket az illetékeseknek. (MTI)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!