Január 29,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Nagy gondban lesz Orbán, ha a német kormány többé nem áll ki mellette

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,409,833 forint, még hiányzik 1,590,167 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

A magyar kormánynak máris problémája van az új német kormányprogrammal, amely szerintük szembe megy a magyar kormány politikájával, a közép-európai társadalmi meggyőződéssel és mindazzal, amit értékről, családról, integrációról és migrációról gondolnak. Igen nagy gondban lesz Orbán, ha a hamarosan megalakuló új német kormány nem fogja kiszolgálni az ő érdekeit, hiszen ha az EU ki nem mondott vezetője kiáll a magyar kormány mögül, akkor igencsak egyedül fog maradni Orbán az európai harcával.

Az új német politikai irányvonal szemben áll nemcsak a magyar kormány politikájával, hanem a közép-európai társadalmak meggyőződésével, mindazzal, amit értékről, családról, integrációról és migrációról gondolnak – jelentette ki a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön.

Gulyás Gergely a Polgári Magyarországért Alapítvány Németország választott címmel megrendezett konferenciáján azt mondta: az új német kormányprogram nem európai, hanem kifejezetten nyugat-európai program, és  “rendkívül távol áll attól, amit Európa középső felén a világról és a társadalmakról gondolunk”. Értékelése szerint az új német kormány egyértelműen európai egyesült államokat akar, igaz, legalább nyíltan teszi ezt, és “nem lopakodó hatáskörbővítéssel” képzeli el az európai intézmények hatalmának kiterjesztését és a tagállami hatáskörök gyengítését. Hozzátette: Németország olyan változtatásokat szorgalmaz, amelyeket csak és kizárólag a tagállami szerződések módosításával lehet elérni, és nem Magyarország az egyetlen ország, amely egy ilyen szerződésmódosításhoz – amíg jobboldali, kereszténydemokrata, polgári kormánya van – biztosan nem járul hozzá.(MTI)

 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!