Január 29,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Mostmár az iskolázott migránsokkal is baja van a magyar kormánynak?

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,409,833 forint, még hiányzik 1,590,167 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Hidvéghi Balázs EP-képviselő Strassbourgban sokadszorra is elmondta, hogy a magyar kormány szerint helybe kell vinni a segítséget, nem pedig azokat kell támogatni (menekültek), akik Európa felé veszik az irányt. A kormánynak az a véleménye, hogy nem lenne fair, ha agyelszívást hajtana végre az EU azzal, hogy a tanultabb, képzettebb migránsokat idecsábítaná Európába, hiszen azzal még nagyobb károkat okozna az anyaországaikban. Noha a felvetés alapvetően érthető, de más országok is pontosan ezt teszik. Arról nem is beszélve, hogy ezidáig az volt a Fidesz baja a migránsokkal, hogy aluliskolázottak és csak a szociális rendszert akarják kihasználni. Most, hogy nem erről lenne szó, továbbra is problémájuk van a migránsokkal?

Erkölcstelen a bevándorláspárti erők legális migrációt elősegítő törekvése, a legtehetségesebb embereket is Európába vonzaná, kiszipolyozva, agyelszívást állandósítva hozná lehetetlen helyzetbe az egyébként is nehezebb helyzetben lévő területeket – jelentette ki Hidvéghi Balázs fideszes európai parlamenti (EP-) képviselő Strasbourgban szerdán.

Hidvéghi Balázs az EP plenáris ülésének a legális migráció új csatornáinak megteremtéséről szóló vitájához kapcsolódóan magyar újságíróknak nyilatkozva kijelentette, hogy a készülő EP-jelentés a legális, munkaalapú migrációt segítené elő és az alacsony és közepes végzettségű migránsok Európába hozatalát is szorgalmazza a Közel-Keletről, vagy Afrikából. Szabaddá tenné számukra az Unión belül mozgást és különböző juttatásokat biztosítana nekik. A magyar tapasztalat azt mutatja, hogy a segítséget kell odavinni, ahol a baj van. Nem az a cél, hogy kiürüljenek az érintett területek, hanem az, hogy az ott lakóknak helyben sikerüljön jobb életet teremteni – emelte ki a képviselő. (MTI)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!