Szeptember 15,  Vasárnap
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Most mi lesz?

Kínos lehet így sarokba szorulni. Mit fog szólni Putyin?

Ukrajnát feltétel nélküli támogatásukról kell biztosítaniuk az Európai Uniónak és tagállamainak most, az orosz agresszió idején – hangsúlyozta az Európai Tanács elnöke kedden Kijevben az ukrán parlament rendkívüli ülésén felszólalva.

 Donald Tusk szavai szerint “csak annak van joga magát európainak nevezni, aki szolidáris Ukrajnával”. 
    “Az, aki kész eladni Ukrajnát, eladja Európa jövőjét” – hangoztatta. Felhívta a figyelmet arra, hogy éppen azok a politikusok, akik az egységes Európa ellen vannak, azok kérdőjelezik meg Ukrajna területi egységét. “Mondd, mit gondolsz Ukrajnáról, hogy tudjam, mit gondolsz Európáról!” – jegyezte meg a Donald Tusk. (MTI)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS