November 28,  Vasárnap
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Mindenről saját maga jut eszébe

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,517,026 forint, még hiányzik 1,482,974 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Móricka szerintem már az összes diplomáját összetépte és a receptért esdekel a Karmelita tövében, látva a várúr évtizedes kommunikációs és propagandakormányzásának minden áldott napra jutó manifesztációit. 2021. szeptember 21-én több mint helyénvaló, ha a 20 évvel ezelőtti, az Egyesült Államokat sújtó terrortámadásokról tényszerűen megemlékezünk, az áldozatoknak járó tiszteletünket lerójuk, és megpróbálunk előremutató, használható tanulságokat levonva szembenézni azzal, ami történt. Tök jó lenne, ha most csak annyit kellene leírni, hogy Orbán Viktor is megemlékezett a húsz évvel ezelőtti New York-i terrortámadásról.

Amellett, hogy tényszerűen hazugság, hogy a 2015-ös migrációs válság hozta be Európába a terrort, amellett, hogy a 2015-ben törvénybe fércelt, azóta újra és újra indokolatlanul meghosszabbított tömeges migráció okozta válsághelyzet örvén követhetetlenül öntik a közpénzt az ún. határvédelembe, miközben gátlástalanul migránsoznak (újabban: iszlám dagály), összemosnak mindenkit mindenkivel – jellemzően a háborúk elől menekülő ártatlan embereket a terroristákkal -, jó lenne most már tudni, a rezsim konkrétan hogyan védi meg Európa határait. Erről viszont semmit nem tudtunk meg ezúttal sem Európa keresztény DNS-étől.

Magyarország megvédi Európa határait. Azért dolgozunk, hogy ne történhessen meg soha többé olyan, ami húsz évvel ezelőtt New Yorkban – olvasható Orbán Viktor nyilatkozatában, amelyet a New York-i terrortámadások 20. évfordulóján tett közzé a Miniszterelnöki Sajtóiroda szombaton.

Még mindig fájó szívvel emlékezünk a több ezer ártatlan áldozatra. 2001. szeptember 11-én bebizonyosodott, hogy a keresztény civilizáció békéjéért és biztonságáért nap mint nap meg kell küzdenünk – írta a miniszterelnök.

Orbán Viktor emlékeztetett arra, hogy a húsz évvel ezelőtti szomorú események után Magyarország Európában az elsők között vállalt szerepet a terrorizmus elleni harcban, a NATO-hadműveletekben legjobb tudásunk szerint támogattuk szövetségeseinket.

A 2015-ös európai migrációs válság a terrort is behozta Európába. Az Afganisztánban történtek mindannyiunk számára újra aggodalomra adnak okot. A biztonsági fenyegetettség szintje emelkedik, a térség instabilitása pedig jelentős kockázatokat jelent Európa számára is – tartalmazza a nyilatkozat. (MTI) 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!