Szeptember 30,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Mindenre ez a válasz?

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,695,723 forint, még hiányzik 1,304,277 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

A hat ellenzéki frakció rendkívüli parlamenti ülés összehívását kezdeményezte, mivel szerintük megélhetési válság alakult ki az országban, erre mit reagált a Fidesz? A kormánypárt szerint Gyurcsány áll az egész hátterében, aki újra hatalomra tör. A gond csak az, hogy az ellenzék ma már szinte jelentéktelen, ezért a valódi veszélyt leginkább a kormánypárt jelenti erre az országra, hiszen a döntésekért ők felelősek, mégis megpróbálják az ellenzéket kárhoztatni a saját döntéseikért. Meddig lehet még menekülési lehetőség a kormánypárt számára Gyurcsány Ferenc létezése?

Gyurcsány megmondta, hogy újra készülődik, vissza akar térni a hatalomba és ehhez most ismét össze is terelte az összes kis tagozatát – így kommentálta a Fidesz az ellenzéki pártok hétfői, a parlament rendkívüli összehívásáról szóló kezdeményezését.

A nagyobbik kormánypárt az MTI-hez eljuttatott közleményben azt írta, a választások után szétesett és egymásnak eső baloldali pártok mostanra “szolgaian azt csinálják”, amit Gyurcsány Ferenc mond nekik, és neki készítik elő a terepet.

Európa a háború és a brüsszeli szankció következményeit szenvedi, háborús infláció, háborús gazdasági és energiaválság alakult ki. Ha a baloldalon múlna, ez a válság már elsöpörte volna Magyarországot, mert a baloldal háborúba akarja sodorni az országot és a háború árát is teljesen az emberekkel fizettetné meg – közölte a Fidesz, aláhúzva: a magyar családokat Európában egyedülálló intézkedések védik az árak, az energiaárak drasztikus emelkedésétől. A hat ellenzéki frakció augusztus 8-ra kezdeményezte rendkívüli parlamenti ülés összehívását. Szerintük megélhetési válság alakult ki az országban, és az azt enyhítő javaslataikról tárgyalnának. (MTI)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!