Március 20,  Szerda
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Mindenki nyugodjon meg, nem a saját pénzéből ugrott el a világ túlsó felére szurkolni

Vidám estét drága honfiak és társak, hölgyeim, uraim és a maradék! Be kell látnom, hogy ez egy nagyon különleges ország. Kész csoda, hogy még nem filmesítettek meg bennünket. Vagy legalább nem szobortak meg, pedig tényleg megérdemelnénk. Sorolom, jó?

Az elmúlt nyolc évben szellemiségében, intézkedési kultúrájában is megváltozott a Készenléti Rendőrség (KR), és ma már nem az a testület, amely 2006-ban a saját népére támadt – jelentette ki Németh Szilárd, az Országgyűlés Honvédelmi és rendészeti bizottságának fideszes elnöke azt követően, hogy látogatást tett a KR budapesti központjában szerdán.

A politikus azt mondta: a Készenléti Rendőrség múltjában fekete folt 2006. október 23., amikor az akkori politikai vezetők, köztük Gyurcsány Ferenc miniszterelnök arra kényszerítette a testület elődjét, hogy a saját népét lője és lovasrohammal küzdje le.
Azért sem tudná elvégezni a 2006-ban rákényszerített feladatot a testület, mert ma már nem vezényelhetők ki lovas rendőri egységek politikai rendezvényekre, illetve a 2014 és 2017 közötti, “komolynak látszó” tüntetéseken a rendőrség bebizonyította, hogy még a provokátoroknak is biztosítja a szólásszabadsághoz való jogot – tette hozzá Németh Szilárd. (MTI)

Fejlődünk, elvtársak! Mint a fene. Saját népét lőtte és lovasrohammal küzdötte le… de csodás megfogalmazás. Biztos akkor tanulta Szilus, amikor Júliát játszta a politikusképzőben. Szinte látom is magam előtt kis habselyem bébidollban, ahogy pipiskedik az erkélyen. Már menni készülsz? Messze még a reggel. Ne félj, szerelemem: nem pacsirta szól! Csalogányunk csattog minden éjjel: Amott tanyáz a gránátalmafán. Hidd el, szívem, hogy csalogány dalol! Ah, dehogy, macskabagoly az…

Miközben a Parlamentet tiszta erőből fűtik és még a Stop Sorost se sikerült átnyomni, mivel foglalkoznak népünk nagyon… Lajosai!

Fotó: Czeglédi Zsolt

MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

Önfeledten szurkol a drága! Mindenki nyugodjon meg, nem a saját pénzéből ugrott el a világ túlsó felére szurkolni.

A magyar gazdaság jövője azon múlik, hogy az új korszakába lépő autóipar az új ipari forradalom vezető ágazataként továbbra is hozzájárul-e a belföldi növekedéshez – mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerdán Budapesten, a Continental új debreceni beruházását bejelentő sajtótájékoztatón. (MTI)

Na, erről van szó! Egy ilyen kijelentés után indokolt lenne az egész kormánynak lemondani, mégpedig haladéktalanul. Jól nézünk ki, hogy indiai, német és a franc tudja milyen multik jóindulatán múlik az ország gazdaságának a jövője. Márpedig azon múlik és már mióta ugatunk ezért, hogy saját ipar kell, mert ez sehonnan sehová nem vezet.

Miközben Orbán Viktor tekintetes úr testőrök gyűrűjében kampányol, Kósa Lala szurkol, a kormánypárt és az ellenzék idióta sajtóközleményekben üzengetnek egymásnak és közelharc folyik azért, hogy ki hová rakhatja ki a milliókat érő plakátjait, sőt, a Fidesz keltetője is beszáll a buliba és kiplakátolják azokat a politikusokat, akik fidelitasék szerint meg akarják enni a kerítést, itt lejjebb szerveződnek az elátkozott, üldözött civilek.

Egyszóval mindenki a helyén van. A politikából élők a milliós fizetésüket köszönettel felveszik, egyébiránt szarnak a fejünkre. A civilek a munkájuk mellett azért küzdenek, hogy ne haljanak meg méltatlan módon a legelesettebbek. Egyébként ők nem csak évente egy hétig ilyen tevékenyek, hanem folyamatosan, évek óta, az év minden egyes napján. Ők is és még számtalan csoport, szervezet, egyesület erejét megfeszítve küzd emberért, állatért. A kormány ebben az ügyben annyit tesz, hogy nem adja ki az adatokat, egyszerűen eltitkolják, hányan fagytak meg abban az évben. Tényleg érdemes lenne átgondolni, hogy nem lenne-e jobb ez a világ politikusok nélkül.

A mai nap termése:

Eljön az idő, amikor azt is letagadják, hogy Orbánnak valaha is volt bármi köze a Fideszhez

Mondjátok, hogy ez valami ordas kamu, egy fapados troll műve

Nem ígérem, hogy szép vége lesz, de vége lesz

És szeretni fognak. Ha kettétöröd a gerincüket, akkor is

Menjenek innen

Ezek tényleg nem félnek

Hazaárulás

Elmúltnyolcév

Ennyi ostoba, félig se művelt, hazug sutyerák ritka egyetlen kupacban

A legutolsó harcos

A nap kommentje Katalintól:

Néha nagyon szeretnék funkcionális analfabéta lenni,hogy ne is értsem?

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS