December 16,  Vasárnap
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Mindenki berúgta a kampánybringát

Este van, este van. Tessék lekapcsolni a villanyt (bár felőlem úgy is maradhat) és szaporodni szépen, mert fogy a magyar. Igaz ugyan, hogy házasodnak, mint a fene, de szaporodni valahogy senkinek sincs akkora kedve. Érdekes, hogy amint elhagyják az országot és megvetik a lábukat valamelyik hanyatló nyugati fertőben, máris megjön a reprodukciós hajlandóság! Hatból egy kisbaba már migránsok és genderek között jön a világra. Gyalázat!

Nagy kedvencemet, Kósa Lajost ismét aktiválta a kormány. A nép egyszerű gyermeke ő, nem abból a tenyerestalpas erőszakos fajtából, mint rezsikolléga, hanem csak úgy, a maga visszafogott módján. Interjút is adott az elvtársi médiának, de miután édesanya sertéstelepéről elfelejtett szót ejteni, nem igazán érdekel a dolog. Ámde! Újra indítja a Facebook oldalát! Én meg azt se tudtam, hogy le volt állva. Sőt, azt se, hogy van neki ilyen. És igen, van! Annyira nagyon van, hogy szorosan a főnöke nyomában ő is videós kis bejelentkezésekkel színesíti mindenki életét, aki arrafelé jár. Az első ilyenben életvezetési tanácsokat is adott mindjárt. Például ne zabáljunk össze-vissza, hanem csak minőségi kaját fogyasszunk. Ő például éppen rántott kacsamájat eszik, annyiba kerül, mint egy meki (ő mondta, nem én) és sokkal, de sokkal finomabb. Mutatom, jó? Jó.

Mindenki berúgta a kampánybringát. Gyurcsány Ferenc talán megszünteti a rezsit is, de ezt csak fél szemmel láttam valahol, azonban ha nem a Fidesz győz, biztos hogy a kerítést első körben megeszik és akkor semmi nem lesz, ami megvédhetné a migránsoktól Bayer Zsolt keresztényi szexuális identitását. Ez tutifix.

Tessék! Mondtam én.

A Fidesz szerint Gyurcsány Ferenc mindenben feladta a nemzeti szuverenitást és a bevándorláspolitikában is feladná.

Így reagált Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója az MTI-nek Gyurcsány Ferenc szombati kampánynyitóján elhangzottakra, melyen a Demokratikus Koalíció elnöke 12 intézkedés megvalósítását ígérte egy esetleges kormányváltás utáni első napra.
Hidvéghi Balázs közleményében kiemelte: Gyurcsány Ferenc egyszer már tönkretette az országot. “Minden idők legkorruptabb kormányzása fűződik a nevéhez, sorozatos megszorításokkal sújtotta a családokat, növelte az adókat, és elvett egy havi bért a közszféra dolgozóitól” – fogalmazott a nagyobbik kormánypárt kommunikációs igazgatója.
Mint kifejtette, Gyurcsány Ferenc mindenben feladta a nemzeti szuverenitást: a gazdaságpolitikában, az energiapolitikában, és most feladná a bevándorláspolitikában is. Ugyanott folytatná, ahol abbahagyta, csak most már a Soros-tervet is végrehajtaná és betelepítené a migránsokat – hangsúlyozta közleményében Hidvéghi Balázs. (MTI)

De Gyurcsány Ferenc is megnyitotta a kampányt nagy erőkkel. Ez hosszabb lesz, úgyhogy én most veszem is a búcsúmat. Holnap ugyanitt találkozunk, ha csak közben nem leszünk máshol

Gyurcsány Ferenc a párt szombati budapesti kongresszusán, ami egyben a kampánynyitó nagyrendezvényük is volt, azt mondta, hogy első intézkedésként eltávolítják hivatalából Polt Péter legfőbb ügyészt és ezután Magyarország csatlakozik az Európai Ügyészséghez. Másfélszeres béremelést ígért az orvosoknak és ápolóknak, valamint bejelentette, hogy beszereznek 150 CT és MRI készüléket. Elmondta, hogy módosítanák a választójogi törvényt is, hogy ne szavazhasson az, aki soha nem élt Magyarországon.
    A politikus új bérmegállapodásról beszélt, annak érdekében, hogy a minimálbér érje el a mindenkori létminimumot.
    Emellett véget vetnek az ukrán “nyugdíjbiznisznek”, kivizsgálják az ahhoz kapcsolódó csalásokat és a résztvevők ellen eljárást indítanak – hangsúlyozta.
    Döntenek a nyugdíjkorrekciós programról, garantálják a nyugdíjak értékállóságát és amennyiben a gazdaság nő, ezeket a járandóságokat is az infláció felett emelik – jelentette ki, hozzátéve: és visszaállítják a szolgálati nyugdíjasok státuszát.
    Zár alá veszik a fideszes “oligarchák” vagyonát és abból kárpótolják az “Orbán-rendszer kárvallottjait” – fogalmazott Gyurcsány Ferenc. Törvényben rögzítik az internethez való hozzáférést, ingyenessé teszik az alapvető internet-szolgáltatásokat – sorolta.
    Megígérte, hogy újra 18 évre növelik a tankötelezettség korhatárát, visszaállítják a négy évfolyamos szakközépiskolákat és megszüntetik az egyházi iskolák kiváltságait.
    A pártelnök azt is ígérte, hogy felülvizsgálják a vatikáni szerződést, megszüntetik az egyházak kiváltságait és független bizottságot állítanak fel, aminek az egyház “gyermekmolesztálási ügyeit” kell kivizsgálnia. 
    A családi pótlékot harminc, egyedülálló szülők esetében ötven százalékkal emelik és felszámolják a gyermekéhezést – sorolta.
    Végül azt mondta, hogy ingyenessé teszik az alapvető áram-, víz- és gázhasználatot, illetve leállítják a paksi erőmű fejlesztését, mert ahelyett a megújuló energiahordozókat támogatják majd.
    Az “orbáni-diktatúra halálra van ítélve és ezt a halálos ítéletet ki fogjuk mondani” – jelentette ki Gyurcsány Ferenc.
    A DK-ban hisznek a szabadságban, a demokráciában, az emberi méltóság tiszteletében és az egymásért viselt felelősségben, mert egy ilyen világ teremthet közösségi és egyéni jólétet egyre több embernek – fogalmazott.
    A DK a siker, a tisztesség, az őszinte szó, a szabad gondolat és a kiszámíthatóság pártja, az egyetlen olyan párt, amelyik az elmúlt években megtöbbszörözte támogatói számát – érvelt a politikus. A Demokratikus Koalíciót az emeli ki a demokratikus ellenzékből, hogy soha nem alkudtak meg “Orbán rendszerével”, “nem lehet velünk üzletelni, sem politikai, sem pénzügyi értelemben” – szögezte le.
    A DK a politikai becsületesség, a kiszámíthatóság, a siker pártja, a tegnap és a tegnapelőtt helyett a holnap pártja, mert a tegnap nemzeti tragédiáinál jobban foglalkoztatják őket a ma kihívásai és a holnap lehetőségei – közölte.
    Jelenleg a sürgősségi ügyeleteken órákat kell várakozni, a várólisták végeláthatatlanok, egyes iskolákban nincs elég tanár, a gyermekek egyharmada pedig nem tud értő módon olvasni – bírált. Az emberekre rákényszerítik a közmunkát, az igazság pedig az utóbbi években elhagyta Magyarországot, “Orbán üldözte el” – jelentette ki.
    Úgy folytatta, hogy a miniszterelnök egy 86 éves ember két cikke miatt folytat háborút, a DK viszont nem Európa ellen, hanem Európáért küzd. 
    A modern Magyarország történetében még nem fordult elő, hogy a hivatalban lévő miniszterelnököt “lényegében legszűkebb családjával az egyik legsúlyosabb köztörvényes bűncselekménnyel lehetett kapcsolatba hozni” – jelentette ki.
    Kijelentett, hogy a DK nem a múlttal kíván foglalkozni, nem az elmúlt nyolc évvel és nem az azt megelőző nyolc évvel. 
    A baloldali pártoknak üzenve azt mondta: nem kell félni a koalíciós kormányzástól, mert nem a koalíciós kormány a gát, hanem a mostani kabinet. Nem a párbeszéd, hanem a diktátum a baj – tette hozzá.
    Szavai szerint egy kormányváltás esetén olyan miniszterelnököt adnak, aki alkalmas a feladatára. Ha a koalíciós tárgyalásokon a Demokratikus Koalíciónak kell kormányfőt javasolnia, akkor ezt annak tudatában teszik, hogy nem a DK-nak, nem a demokratikus ellenzéknek, hanem Magyarországnak kell olyan kormányfőt adni, aki bírja az ország bizalmát – összegzett.
    A kampánynyitó rendezvényt egy dél-budai sportközpontban tartották, a hallgatóság megtöltette az épület nagytermét. (MTI)

A rohadt cinizmusotok, az

Akit nem lehet megvenni, azt elüldözik, akár a halálba is kergetik

A történelem szemétdombján az Orbán-dinasztia mellett másoknak is lesz hely bőven

Itt állok kivont fakanállal

A hazafiságról

Mert így korrekt. Vagy nem?

A Fideszt soha, egyetlen egy pillanatig sem érdekelte sem a külhoni magyarok, sem a belhoni magyarok kínja, baja, boldogulása, vagy szenvedése

A nap kommentje Józseftől:

Külföldön még sosem voltam olyan helyzetben, hogy szégyellnem kellett volna a magyarságomat (csórónak persze éreztem magam, de az más lap). Itthon viszont számtalan alkalommal és formában szólítottak fel….nem tettem. Ugyanis nem nekem kell szégyellnem magam, sőt más, szutykos agyú emberek helyett sem teszem. A nagy hazafias melldöngetésükre pedig csak kérdés formájában: Miféle hazaszeretete lehet annak, aki meglopja a hazáját, a honfitársait, vagy annak, aki ezt a rendszert támogatja?

 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.