November 28,  Vasárnap
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Minden nő férfi akar lenni, vagy valami ilyesmi

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,517,026 forint, még hiányzik 1,482,974 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Novák Katalin ma ismét az országot teleszülő hős nőkről beszélt, akik – véleménye szerint – olyanok akarnak lenni, mint a férfiak. Természetesen ennek oka a társadalom, amely szerinte belesulykolja a nőkbe, hogy csak akkor érnek valamit, ha versenyképesek a férfiakkal az élet minden területén. Na de a magyar kormány ilyet sose tenne, sose mondaná meg a magyar nőknek, hogy mikor szüljenek, ugye? Vagy várjunk csak, pontosan ezt teszik. Belesulykolják a magyar nőkbe, hogy a nép fennmaradása érdekében a legjobb döntés számukra az, ha gyermeket vállalnak. És igen, az igaz, hogy ez egy fontos kérdés, azonban ez nem tartozik a kormány egyetlen miniszterére sem. Az emberek szabad vallásgyakorlásához hasonlóan, ehhez sincs az égvilágon semmi köze a magyar kormánynak, mégis képtelen semleges maradni.

A kormány feladata az lenne, hogy megteremtsen egy olyan környzetet, amelyben élve nem okoz gondot egy, kettő, vagy akár három gyermek felnevelése sem. A munkahely biztonsága, a szociális és egészségügyi ellátás, valamint az oktatási rendszer magas színvonala mind-mind fontos szempont családtervezéskor. Hogy ezen rendszerek kijavításához mikor kezd hozzá az Orbán-kormány, azt megjósolni is nehéz lenne. Novák mellett egyébként mások is beszéltek a gyermekvállalás fontosságáról, valamint természetesen a migráció veszélyeiről is. Speidl Bianka, a Migrációkutató Intézet vezetője például úgy brüsszelezett és sorosozott, hogy azokat ki sem mondta. Nagy teljesítmény ez akkor, amikor Kovács Zoltán vagy Gulyás Gergely is képtelen úgy levezetni egy sajtótájékoztatót, hogy ott ne hangozzon el Soros György neve.

Novák Katalin, az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára az Európa jövője: család vagy migráció című rendezvényen azt mondta, Nyugat-Európában a legnagyobb probléma, hogy tabuként kezelik a családtámogatás kérdését, és csak azzal foglalkoznak, hogyan pótolják a csökkenő születésszám okozta hiányt; nem teszik fel azonban a valódi kérdést, mégpedig azt, hogy mi az oka a népességcsökkenésnek.

További problémaként vetette fel, hogy a mai nőkbe gyerekkoruktól kezdve belesulykolják, hogy csak akkor érnek valamit, ha versenyképesek a férfiakkal az élet minden területén. A nők emiatt olyanok akarnak lenni, mint a férfiak, így azonban megfosztják magukat attól a lehetőségtől, hogy megélhessék az anyaságot, mint a kiteljesedés egyik formáját – fűzte hozzá. Kiemelte, a kormány a családvédelmi akciótervvel egyebek mellett azt üzeni, hogy a gyereknevelés olyan teljesítmény, amely közösségi szinten is elismerendő.

Hozzátette, hogy az anyagi segítség fontos, mert a mai fiatalok létbiztonságra vágynak a gyerekvállaláshoz, de ez önmagában nem elég, a társadalomnak is értékelnie kell, ha valaki felelősen dönt a gyerekvállalás mellett. A felelős döntéshez pedig meg kell jelennie a kultúrában és a nevelésben is, hogy a gyerekvállalás érték.

Speidl Bianka, a Migrációkutató Intézet vezető kutatója arról beszélt, hogy a nyugati politikusok nem nemzetben gondolkodnak, és csak azért áramoltatnak be tömegeket, hogy növeljék a fogyasztóképes keresletet. …A migráció támogatásakor valójában a gazdasági lobbik működésének érdekérvényesítése zajlik a politikusokon keresztül – jelentette ki. Hozzátette, az értelmiségiek nem lázadnak ez ellen, egyfajta módosult tudatállapotban élnek, mert minden kulturális termék azt sugallja, hogy a bevándorlók érkezése jó nekik. (MTI)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!