Január 16,  Szerda
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Mind több testőr

Riadó, este van! Kiki. Nyugalom. Eszelősen izgalmas nap volt ez is. Már alig várom, hogy holnap mi derül ki. Mármint ahhoz képest, hogy Semjén svédországi vadászgatását első körben úgy magyarázta a magyarázó-brigád, hogy a mester a rokonaira vadászott, vagy a rokonaival, nem tudom, mert bedugult a fülem. Aztán kiderült, hogy nem is, hanem egy bizonyos illető fizette az utakat, aki igen szépen kaszált az állami pénzekből. A bizonyos illető el is ismerte (miután bizonyíték volt rá), de azt mondta, ő aztán sose volt ott, csak ügyintézett. Erre meg előkerültek a fotók, amiken rajta van ama magyar vállalkozó (nem Mészáros Lölö volt), Semjén kartárs és néhány döglött állat. Ez utóbbiak aligha saját jószántukból. A koronát az tette fel a sztorira (bár ez még garantáltan nem a vége), hogy Semjén mester belevigyorgott a kamerába és elmesélte, hogy eddig is meghívták vadászni a barátai, ezután is meg fogják hívni, ő el is fog menni. Sőt, legközelebb viszi magával Bayer Zsolt koszorús költőt is, hogy majd megénekelje a dolgot. Hajrá, fiúk! Csak így tovább. Szerintem nem olyan sokat kell már fűrészelni, le fog törni az az ág hamarosan.

Természetesen ma is meg kell védeni és harcolni, meg minden és Soros emberei migránsokat akarnak telepíteni mindenhová.

A kereszténydemokrata Hollik István egy kedden a Fidesz.hu-nak nyilatkozva arról beszél, hogy Vágó Gábor, az LMP politikusa azt kezdeményezte, írják össze az üresen álló 150 ezer magánlakást. A képviselő úgy fogalmazott: meggyőződésük, hogy Vágó Gábor mindezt Karácsony Gergely, az MSZP-Párbeszéd miniszterelnök-jelöltjének megbízásából tette. “Ő összeírja, Karácsony Gergely pedig ezekbe az üresen álló lakásokba migránsokat telepítene be” – mondta Hollik István. Szavai szerint Nyugat-Európában is először tömegszállásokon helyezték el a migránsokat, majd miután azok megteltek, lakásokba.
 A kormánypárti képviselőjelölt szerint ha április 8-án “Soros emberei” kerülnek hatalomra, akkor nemcsak laktanyákba illetve állami és önkormányzati ingatlanokba, hanem üresen álló magánlakásokba is migránsokat fognak telepíteni. (MTI)

Amúgy arról van szó, hogy szociális lakásszövetkezeteket hoznának létre (nem a migránsok), így enyhítve a lakhatási szegénységen és így segítve a fiatal házasokat például. De szerencsére ez Hollik Istvánt nem zavarja. Mióta dúsul a haja, azóta egyre okosabb ő.

Vannak apróbb örömök is. Mészáros Lőrinc lánygyereke őstermelőként közel 25 millió forint uniós támogatást nyert el. Mondom: őstermelőként. Hát éljen!

De hát mi az a 25 millió? Semmi. Smafu. Örvendjünk, mert majdnem tízszer ennyit fizettünk ki egy konzorciumnak, amelyiknek Kuna Tibor is részese. Mégpedig egy olyan reklámfilm került 230 millióba, ami nagyjából 2,3 millióba kerülhetett. Csak az vigasztal, hogy legalább be sem mutatták. Megérte, nem is kérdés.

Kósa Lala 4,3 milliárd eurós bizniszének története még nem futott ki szerintem. Most ott tartunk, hogy azt se tudja, miről van szó, de papír az van róla. Holnap alighanem okosabbak leszünk.

Orbán Viktor a Nyírségben kampányolt. Felhágott egy padra és onnan hirdette az igét. Szép volt. Főleg az a 6-8 testőr, akik úgy keringenek körülötte, mintha az Egyesült Államok elnökét védenék Irakban, nem pedig egy jelentéktelen kis figurát Nyírakárhol. Nyehehe.

A mostanában méltatlanul elfeledett Matolcsy Rómeó is előkerült. Illetve nem pont ő, hanem a közel félmilliárdos villa, ahol lakik ő élete párjával. A vityillót a saját fia cégétől bérli, aki a papa unokatesójától kapott hitelt a hajlék megvásárlására. Hát nem gyönyörű ez a családi összetartás? Szijjártónak anyuciék adtak kölcsön a kacsalábra, Matolcsy a fiától bérli a fészket és távolról sem ez az összes ilyen szívmelengető történet kormányközeliéknél.

Jó lesz ez, tuti. Szivárog a fekália szépen. Ez a különbség a legbutább és a legokosabb Lajos között. Izgalmas napoknak nézünk elébe. Nem baj, én élvezem.

Végül méltóztattam megtekinteni a fővezér spontán padra ugrálós-nép közé vegyülős-mindmeghalunkhanemén-megkellvédenünkös kampányvideóját (ő maga toszta fel, vagy hát a cseléd a Facebookra) és azt játszottam, hogy bejelölgettem a testőröket. Segítsetek már összeszámolni, hány van belőlük. Köszke.

te1

Ez itt öt darab, de persze csak azok látszanak, akik pont bele kerültek a kamera látószögébe. Itt egy másik fotó, ezen vannak új arcok:

te2

Szerintem ezen négy további testőr van. Mármint az nem kérdés, hogy testőrök, mert a videón a viselkedésük nem hagy nyitott kérdést. Tehát négy meg öt az kilenc. És még itt is csak azokat látjuk, akik a látószögbe estek. A fene tudja, hány volt ott. Teherautóval viszik a testőröket a kicsi ember után? Szerintem egy falu vidáman elélne abból, amennyibe Orbán paranoiája belekerül nekünk. Végül itt egy utolsó fotó, ez csak azért, mert szép. Egyéb iránt szép álmot mindenkinek, aki nem retteg.

te3

Tegyünk úgy, mintha emberszámba vennénk a népet

Én meg arra gondolok, hogy sz*rok a fenyegetésére

Deutsch-szappan-szalámi

Ezek a fiatalok már nem fognak odafigyelést, megértést kérni a fóbiáival küzdő Tiborcz István apósától

Németország elesett

Szeretnék egyszer majd hazatérni Magyarországra a családomhoz

Éljen! Farkas Flórián részt vesz a békemeneten

Ez van, amikor valaki tényleg buta, mint a föld

Álom az ifjúságról

A nap kommentje Andreától:

Dráma, hogy a társadalmat hogy osztották ketté és milyen módon tették szűklátókörűvé hívőiket. Ennyi arrogancia, rosszindulat, pökhendiség láttán nem értem, hogy hogyan szavazhat bárki is rájuk. Agymosásban, primitív strómanok felvonultatásában, vállalhatatlan színvonalú megszólalásokban viszont verhetetlenek! Végtelenül elszomorít a jelenlegi helyzet, az ország erkölcsi állapota, a magas pozíciókban pöffeszkedő dilettánsok gyülekezete, de bízom az ifjúságban, a lelkiismeretes orvosok kiállásában, a jóérzésű, tisztességes emberekben, a külföldre menekültekben, egy új becsületes választási rendszerben, Alföldiben, s az összefogásban. Ennél bármi csak jobb lehet!!!

 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.