Október 24,  Vasárnap
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Milyen kémbotrány? Soros, a CIA és Brüsszel meg akarja buktatni Orbánt

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,656,490 forint, még hiányzik 1,343,510 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Másfél napot vagy ki tudja mennyit vajúdott az állampárti propagandaközpont, kiemelten a Fidesz ötös számú tagkönyvének büszke tulajdonosa, de végül csak sikerült világra hozni a mindent elsöprő, minden kételyt szertefoszlató magyarázatot arra, hogy a tisztességes magyar polgárok ellen bevetett kémfegyver-botrány valójában nincs is. Vagyis nem úgy van az, hanem.

Miközben a magyar kormány oszlopos tagjai egymásnak kínosan ellentmondó, hárító és maszatoló állításokat tesznek a Pegasus-botrányról, a Bayer nevű lovagkeresztes pártkatona az elmúlt lassan 48 óra talán legtökéletesebb okfejtésével állt elő, és ez állítólag csak a rövidített verziója az agyalapi magömlésének, aminek a bővebb változata a Magyar Nemzet holnap megjelenő lapszámában lesz olvasható. (Gondolom, hogy még nem kapta meg a vezérkos jóváhagyását, még csiszolgatják a mesterművet, hogy tökéletes legyen, hát hiszen csak most derült ki kvázi hivatalosan, hogy az Európai Bizottság nem hagyja jóvá Orbánék helyreállítási tervét, amíg nincs igazságügyi reform Magyarországon.)

Ez itt nem a gerinctelenségnek és az erkölcstelenségnek önként biztosított reklám helye, de mégiscsak arról beszélünk, mégiscsak az a hír – akármennyire is hozzászoktunk ahhoz, hogy tizenkét éve itt semminek semmi következménye nincs -, hogy magánemberek legmélyebb magánügyei, családi fotói, legintimebb személyes beszélgetései fölött csámcsognak kétpofára láthatatlan és illetéktelen titkosszolgák. Itt mégiscsak azt a rohadtul nyugtalanító és aggasztó hírt bagatellizálja, keni el és magyarázza félre minden idők legvéresebb szájú fideszes megmondóembere, miszerint marhára úgy fest: jogkövető magyar állampolgárokat vegzál rendszerszinten a hatalmával visszaélő rezsim. Amely rezsim első emberének már régen a más körülmények között oly nagy becsben tartott és trollkodásra, melldöngetésre oly gyakran használt közösségi oldalához kellett volna nyúlnia, és tisztáznia magát, a kormányát, és a politikától állítólag függetlenül működő, politikai megrendelést soha semmilyen körülmények között nem teljesítő szakszolgálatait. Az lenne az ország érdeke, hogy Orbán Viktor válaszoljon egyszerűen – igennel vagy nemmel – megválaszolható egyszerű kérdésekre. Megvásárolták-e, pontosan kik vásárolták meg a kémszoftvert, ki adott engedélyt a használatára, pontosan kik ellen és milyen indokkal vetették be.

Ehhez képest lassan 48 órával a sztori kirobbanása után ez van: Bayer hányja az epét, moslékkoalíciózik, sorosozik, brüsszelezik és a gazdáját és kormányát célzó nagy összeesküvésről ránt össze agymosó, hazug magyarázkodást, áldozatként beállítva a potenciális elkövető(ke)t. Csak azt nem tudom eldönteni, hogy mi a franc lenne, ha a Bayer nevű magánéletének bugyraiban, részegen írt levelei, bizalmas fotói, senki másra nem tartozó ügyei között turkálna tetszőleges színezetű kormány vagy az arctalan titkosszolgálat? Vajon akkor is ilyen véres pofával hergelné, hívná harcba a békemenetelő híveit, és védené ama tetszőleges színezetű kormány mundérjának és elinflált becsületét? Vajon? Ímhol egy részlet a szitán átlátó pártkatona idétlen mosakodásából:

„Amennyiben Magyarországon az immáron összefogott moslékkoalíció negyedszer is elveszíti a választásokat, akkor elfogy a türelem, és legfőképpen elfogy a pénz is. Akkor ezeket többé sem Soros, sem a CIA, sem Brüsszel, sem a többi idegen érdekeltségű titkosszolgálat és NGO és kormányzat nem fogja finanszírozni.

Most még finanszírozza.

És Soros és a CIA ezzel a „lehallgatási üggyel” berúgta a választási kampányt; ugyanis pontosan tudják mindannyian: Ez a harc lesz a végső!

És ez a végső harc bármennyit megér most még – értsd: bármennyi pénzt és bármennyi becstelenséget és aljasságot. Mert ha elbuknak, akkor a végén még Orbán tényleg tető alá hozza a V4-ek szoros szövetségét – hogy ne mondjam: unióját –, netán kiegészítve a Balkánnal és a Baltikummal, esetleg a még nem teljesen elveszett Olaszországgal és Ausztriával, és akkor a normalitás világának és a normalitás embereinek lesz nemcsak erős és megkerülhetetlen képviselete, de lesz példája is.

Ez az, amit bárhogyan meg kell akadályozniuk ezeknek a gazembereknek.

És ez az, amit nekünk is szem előtt kell tartanunk. Úgyhogy valószínűnek tartom, az október 23-i Békemenet az Egyesült Államok nagykövetségénél fog gyülekezni. Majd beüzenünk oda is, induláskor, hogy hallják és tudják: mi is tudjuk, ki hallgat le itt kicsodát valójában, és kik az igazi gazemberek, kik az ellenségek.

Ez a harc lesz a végső! Készüljetek!” (via)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!