Május 17,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Micsoda meglepetés

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,159,984 forint, még hiányzik 1,840,016 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Nem szokásom hazudozni, úgyhogy nem fogok úgy tenni, mintha különösebben meglepett volna a dolog. Már akkor tudni lehetett, hogy nem lesz meg időben az adminisztráció, amikor karácsony előtt egy nappal sikerült kinyomtatni az aláírásgyűjtő íveket. Elméletileg persze beleférne az időbe, gyakorlatilag – tekintettel a többször hosszabbítható határidőkre – nem fog. Biztosan lesznek jogorvoslati kérelmek és minden, amivel csak húzni lehet az időt. Nem baj, attól még az aláírások megvannak akkor is, ha azt nem a baloldal szervezte, hanem az egyesült ellenzék.

A vonatkozó jogorvoslati határidők miatt április 3-án nem lehetséges megtartani a baloldal által a Fudan Egyetem és az álláskeresési járadék ügyében kezdeményezett népszavazást – mondta a Nézőpont Intézet elemzője vasárnap reggel az M1 aktuális csatornán.

Erdélyi Rezső Krisztián hozzátette: e két ügyben már nem lehet az országgyűlési választásokkal egyidőben népszavazást tartani, arról az időpontról már “lecsúszott” a baloldal.
    Elmondta: amióta Karácsony Gergely részéről a népszavazási kezdeményezés felvetődött, az ellenzék azon van, hogy minél hamarabb megszerezze az aláírásokat. Ugyanakkor Karácsony Gergely több alkalommal is ellentmondásba keveredett az aláírásgyűjtés határidejével kapcsolatban, legutóbb az ATV-ben zavarodott bele állításaiba – jegyezte meg.     Erdélyi Rezső Krisztián felhívta a figyelmet arra, hogy az aláírásgyűjtéssel párhuzamosan “elindult” az állami szervek, illetve a kormányzat folyamatos hibáztatása.
    Véleménye szerint ebből az látszik, az ellenzék elkönyvelte, hogy április 3-án nem tud népszavazást tartani és a hibáztatásokkal csak megtévesztik választóikat. (MTI)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!