Május 14,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Mert az eddig is fontos volt, hogy mit szeretne a pórnép

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 699,171 forint, még hiányzik 2,300,829 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Megnéztem a bizonyos családokért felelős miniszterasszony közösségi oldalán a videót, tényleg annyit mond benne, hogy majd elmondja, mi a helyzet. Közben nekem az jutott eszembe, hogy miért Nováknak kell derűsen mosolyognia ebben az ügyben is, hiszen van nekünk remek helyettes államtitkárunk, akinek a kedvéért még a törvényt is átírta a kormánypárt, mert Rácz Zsófia olyan kirobbanóan tehetséges, hogy diploma nélkül is el tudja látni a feladatát. Ami nem tudjuk pontosan (sem hozzávetőlegesen), hogy micsoda. Ezek szerint az ifjúság nem tartozik bele, ha már egyszer a fiatalokért felelős helyettes államtitkár. Igaz, ne hőbörögjek, fizessem csak szorgosan a sarcokat, amiből a kormány és járulékai kényelmesen be tudnak rendezkedni a tutiban, de ne firtassam, mire verik el a pénzemet.

Tehát – ha nem tévedek nagyot – megint sikerült néhány százmilliót (milliárdot?) hasznosítani. Megkérdezték a fiatalokat, mert az eddig is fontos volt, hogy mit szeretne a pórnép. És a magyarság világnemzet voltára tekintettel nem ám csak azokat kérdezték meg (valamiről), akik az országba születtek bele, hanem a határon kívül élőket is. Miután – talán joggal – feltételezem, hogy nem a Németországba, Finnországba, Írországba Magyarországról kikalandvágyott (tudom. Mostmár ilyen szó is van) fiatalokat kérdezték, hanem az eleve más országba születetteket, bizonyára nagyon mérvadó eredményeket fogunk látni. Hamarosan. Egyszercsak.

 

Elkészült a 2020-as Magyar Ifjúság Kutatás, amelyben 15-29 év közötti fiatalokat kérdeztek meg többek között a családalapításról és a munkavállalásról – közölte a családokért felelős tárca nélküli miniszter pénteken a Facebook-oldalán.

Novák Katalin a videóban emlékeztetett: a kutatást 2000 óta minden negyedik évben elkészítik 8 ezer Magyarországon és 4 ezer határon kívül élő magyar fiatal megkérdezésével.
    A kutatásban például arról is kérdezték a fiatalokat, hogyan élnek, mit gondolnak a családalapításról, a munkavállalásról, melyek az előttük álló legnagyobb kihívások, mennyi időt töltenek az interneten és mit tartanak megbízható információforrásnak – ismertette a tárca nélküli miniszter.
    Hozzátette: a kutatás eredményeit hamarosan mindenki megismerheti. (MTI)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!