November 28,  Vasárnap
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Menczer Tamás: jövőre 30 százalékkal többet fordít a kormány honvédelemre

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,517,026 forint, még hiányzik 1,482,974 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Ugyan az ellenzéki előválasztás szókapcsolat (pláne a több mint 350 ezer leadott szavazat) még mindig nem érte el az MTI ingerküszöbét, cserébe ha a Kovács-Semjén páros megvalósult rögeszméjéről, a csilliárdos vadászati világkiállításról, pontosabban megnyitójáról nem publikáltak egy szűk óra leforgása alatt vagy húsz fotográfiát, akkor egyet se.

Közben azért az országos érdeklődésre tart számot, hogy a felcsúti migránsverő csúcsdemográfus tanévet nyit ünnepélyesen a Tokaj-Hegyalja Egyetemen, és uralkodása 12. évében arról lamentál éppen, hogy meg kell végre adni a magyar vidéknek, ami jár neki. Bármennyire nagy a kísértés, hogy ezt a beismerő vallomást értelmezzem, inkább az alábbi vicces hírt ajánlom szombat délutánra:

A magyar kormány fontosnak tartja a honvédelmi képességek növelését, ezért 2022-ben 30 százalékkal több forrást fordít a honvédelemre, mint az idén – mondta a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára szombaton Nagykovácsiban.

Menczer Tamás a VII. Hadikultúra és Military Fesztivál ünnepélyes zászlófelvonással és hadifelvonulással egybekötött megnyitóján arról beszélt, szükség van egy erős magyar honvédelemre, mert veszélyes időket élünk, a veszélyt a járvány mellett a tömeges és illegális bevándorlás jelenti, amelyek ellen védekeznünk kell.

Hozzátette, hogy a 2015-ös migrációs válság óta migrációs hátterű terroristák Európában több mint háromszáz ártatlan embert öltek meg és több mint ezerháromszázat megsebesítettek.

Menczer Tamás rámutatott arra, hogy a tömeges bevándorlás a jelen és a jövő kérdése, mivel az amerikaiak által elrontott afganisztáni kivonulás miatt az ország potenciális kibocsátó országgá vált, ahonnan jelenleg már négymillió belső menekült van úton. A 40 milliós ország lakosságának a fele él humanitárius segélyekből, milliók és tízmilliók dönthetnek úgy bármikor, hogy az életkörülményeikből adódóan elindulnak Európa felé – figyelmeztetett az államtitkár. (MTI-rövidhír)

Ebből a korlátozottan vicces hírből több dolog is következik, jóval több, mint amennyi ránézésre tűnik:

  1. Menczer Tamás műsorvezetőből lett kocsmadiplomata államtitkárból ezek szerint feltétlenül parlamenti képviselőt akarnak csinálni Budakeszin Szél Bernadett ellenében, ezért ahogy a külügy által bonyolított nagy járványügyi bizniszt is végigszakértette, most a honvédelmi kérdéseknek is kiváló szakértője lett hirtelen, futtatják, kampányoltatják, ahol érik.
  2. A Fidesz meggyőződése, hogy 2022-ben is ők fognak kormányozni januártól decemberig, úgyhogy egy egészséges migránsterroristázás kedvéért boldogan megígérik, hogy a mimagyarok még több pénzéből ők majd megvédik mimagyarokat. A járvány elleni eszközök beszerzésének horribilis költéseit látva ez a 30%-kal több forrás alighanem jelentősen alul van becsülve.
  3. És végül: megnyugodhatunk, fellélegezhetünk. Ha sikerül a Fidesz-KDNP-nek kormányon maradni jövőre, akkor még véletlenül sem az egészszégügyre vagy az oktatásra terveznek 30%-kal többet költeni, hanem arra, hogy idősebb Orbán Győző nehéz gyerekkorral sújtott Viktor nevű fia továbbra is boldogan lubickolhasson a hadvezér szerepében és rendpárti katonásdit játsszon egy lebutított, háborús propagandával zabáltatott, puskaporos hordó alakú ország romjain. Fasza.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!