Május 17,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Megerősít, fejleszt, megvesz, átvesz

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,159,984 forint, még hiányzik 1,840,016 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Oké, megveszi az állam a Siklósi Kórházat. Azt nem tudom, hogy el is akarta adni a többségi tulajdonos, vagy szóltak neki, hogy el akarja adni, mint a meddőségi klinikák tulajdonosainak nem oly régen. Ha attól működik jól egy egészségügyi intézmény, hogy az állam átveszi, megveszi, elveszi, akkor mikorra várható a Budai Egészségközpont megvásárlása Csányi Sándortól?

Amúgy ha fontos lenne a kormánynak, hogy minden beteg egyforma színvonalú ellátást kapjon, akkor talán nem ártana fejleszteni a vidéki kórházakat. Mert valahogy nem hiszek abban – mert az ellenkezőjét tapasztaltam -, hogy azonos esélye lenne a gyógyulásra egy betegnek a fővárosban vagy mondjuk Szolnokon. És nem az egészségügyben dolgozók hozzáértését, vagy legjobb szándékát vonom kétségbe.

A kormány célja az állami egészségügyi ellátórendszer megerősítése.

 Magyarország Kormánya számára kiemelten fontos, hogy minden beteg egyforma színvonalon, megfelelő ellátásban és kezelésben részesüljön. Amíg a baloldal egészségügyi elképzelései kórházi napidíjakról, magánosításról, fizetős egészségügyi ellátásról szólnak, addig a kormány az állami egészségügyi ellátórendszer megerősítésére, fejlesztésére és kitettségének csökkentésére törekszik. Az állami kórházak bővítése érdekében a kormány megteszi a szükséges lépéseket annak érdekében, hogy a Siklósi Kórház Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság a korábbi 25 százalék helyett teljes mértékben a magyar állam tulajdonába kerüljön.

  Kiadó: Emberi Erőforrások Minisztériuma (MTI-OS)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!