November 28,  Vasárnap
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Megalakult a közös kampánytanács

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,517,026 forint, még hiányzik 1,482,974 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Az ellenzéki összefogás vezetői üléseztek, és megalakították a közös kampánytanácsot, amelynek feladata a közös kampány lefolytatása lesz. Ezzel összpontosíthatják az erejüket és felvehetik a versenyt a kormánypárttal, amely adófizetők milliárdjaiból fog kampányt és lejárató-kampányt folytatni. A kezdeményezés mögé beállt minden jelentősebb ellenzéki párt, ami még megnehezítheti Orbánék helyzetét.

Üléseztek az ellenzék vezetői – megalakult a közös kampánytanács –

Újra üléseztek az ellenzéki erők vezetői. A budapesti megbeszélésen elfogadták a kampány közös döntéshozatali és végrehajtási kereteit, valamint megalakították a közös kampánytanácsot. A megbeszélést Márki-Zay Péter miniszterelnök-jelölt vezette.

Az egyesült ellenzék vezetői konszenzussal elfogadták, hogy közös kampányt folytatnak, amelynek irányítója a kampánytanács lesz, ebben mindegyik szervezet képviselteti magát.  A kampánytanács feladata a 2022-es országgyűlési választásokra való felkészülés szervezése és a kampány lebonyolítása.
Az ellenzéki erők vezetőinek következő ülését december elejére tervezik.

Márki-Zay Péter – miniszterelnök-jelölt

DK, Jobbik, LMP, Mindenki Magyarországa Mozgalom, Momentum, MSZP, Párbeszéd (MTI-OS)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!