Január 18,  Hétfő
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Meg kell a szívnek szakadni, az már biztos

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 804,828 forint, még hiányzik 2,195,172 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Szép estét! Az ország népe megnyugodhat, Orbán Viktort beoltották. Influenza ellen. Mondta neki Cecília, hogy használ, úgyhogy. És ég a Facebookra is felrakta, mert akkora esemény egy miniszterelnök beoltása, hogy arról feltétlenül meg kell emlékezni. Mint az unokáról, akit a nagypapi máris közszereplővé avatott, pedig még alig jött a világra. Hiába, közeledik a választás, minden eszközt be kell vetni. Ennek keretében azt is lehet már tudni, hogy majd a büszke nagyszülőknek több időt kell szánniuk Ráhel két másik kislányának a felügyeletére, hogy a kismama tudjon foglalkozni a babával. Hiába, be kell látnunk, hogy ők is csak olyanok, mint mi. Nem telik bejárónőre, sem bébicsőszre, elő kell kapni a nagyszülőket. Meg kell a szívnek szakadni, az már biztos.

Hollik István sem indul egyéniben a parlamenti választáson. Nagy matekozás folyhat fideszéknél, az tisztán látszik. A bajok meg csak gyűlnek, lassan úgy érezheti magát népünk hős vezére, mint Bagaméri. Aki – mint azt sokan tudjuk, akik nem a múlt héten bújtunk ki a tojásból – el van átkozva.

A 2020 októberének elején a Parlament megrendelésére elvégzett közvéleménykutatás szerint tízből nyolc uniós válaszadó (77 százalék) támogatja azt az elvet, hogy a tagállamoknak adandó uniós kifizetések feltétele a jogállamiság tiszteletben tartása és a demokratikus elvek alkalmazása legyen. (Európai Parlament)

És ez még messze nem minden. A kutatásból az is kiderült, hogy a magyarok anyagi helyzete nagyobb arányban romlik, mint az uniós átlag. Valamint a magyarok 61 százaléka nagyobb hatáskört adna az Uniónak. Ezek külön-külön és együttesen sem azt mutatják, hogy Orbán tervei jó irányba haladnának. A nemzeti szuverenitás is soványka varázsige baj idején. Márpedig ha valami, baj az van bőven.

A pártmédia – külön Habony hírügynöksége – valamiért azt gondolja, itt kell nagyon kampányolni Trumpnak. Mármint Magyarországon. Értem én, hogy Orbán őt szereti, Bident meg nem szereti – én speciel az epret szeretem -, de egyrészt itt elég kevés szavazóra számíthat, másrészt amennyiben Biden talál nyerni, elég sokáig kell a szőnyeg szélén ácsorognia Szijjártónak, mert az új elnök aligha lesz hálás a magyarországi kampányért.

Donáth Anna még ma is ellenség, Karácsony Gergely alkalmatlan, az SZFE még mindig nem megy le a kormány torkán, ezért szerencsétlen betűfaragóknak folyamatosan ki kellene találni valami ütős érvet ellenük, ebben semmi változás nincsen. Az időjárás azonban változik, holnap itt a tavasz. Örüljünk annak, ha már másnak nem nagyon lehet tapsikolni. Szép álmokat kívánok mindenkinek. Holnap ugyanitt találkozunk.

Mai cikkeink:

A bátor 133+2 bónusz dolgozik szorgalmasan

Ez lassan már bünetetőjogi kategória

A homoszexualitás nem bűncselekmény, ellentétben a papi pedofíliával

Másnak látszanak, de pont olyanok

Krumplikirályék pácban

Speciális magyar műfaj

Mert Gyurcsány Soros kottájából játszik

Egy rossz költő mily megindító

Orbán naplója 3.

Ha a megfogant magzatnak is jár a törvényes védelem, akkor az időseknek, betegeknek miért nem jár?

Kommentek:

Érdekes, pont tegnap láttam egy képet, amelyen a világűr látható, valami ilyesmi szöveggel:
A képen milliárdnyi galaxis látható, könnyen lehet, hogy sok intelligens fajjal/civilizációval, a Földön az emberek pedig évszázadok óta azon háborúznak, hogy melyik sivatagi szektának van királyabb tündérmeséje.

És valóban, semmi és senki nem okozta annyi ember halálát, mint a vallás. Ha nagyon sarkosan és demagóg módon akarok fogalmazni, akkor a vallás a legsúlyosabb/leghalálosabb betegség. (bircaneerow)

Jól tette a feljelentő, még akkor is ha semmit sem sikerül elérnie, hacsak nem az Európai polgári kezdeményezés vétsége miatt. A többit elsikálják, hisz mindenhol, ahol döntés születhet a fidesz kezében van. Nem mintha valamivel is jobb jelölt lenne az összefogás jelöltje, de ezzel együtt hatalmasat csaltak fideszék. Jó lenne, ha egyszer megsemmisítenék az eredményüket, utána talán kevesebbet csalnának. (Transzporter)

Olyan helyen sem semmisítették meg az eredményeket, ahol bizonyítottan 30%-ot “tévedtek”, majd 4:1 arányban levonták az ellenzéktől.

De, ha már Európa… van egy újabb rossz hír Orbánnak: illegális a letelepedési kötvény.
Málta és Ciprus már eljárás alatt. (Az Állampárt jobban tudja)

Mi ebben a minden normális demokráciában teljesen természetes reakcióban annyira innovatív?
Hol élnek ezek a tisztelt ellenzéki (vagy mittudoménmilyen) politikusok?
Most jöttek le a fáról vagy micsoda?
Jól van, elismerem: Magyarországon minden más….minden! Lehet ügyeskedni. (Karmal)

Jártam én is úgy,hogy egy Zuglói vendéglátó ipari egységben, kötözködni kezdtem egy asztalnál sörözgető brigáddal. Nem tudtam, hogy a Bp. Honvéd bokszolói.Ezt három fémkapoccsal helyrehozták, az Uzsoki-utcai kórház sebészetén.Fiatal voltam,nem gondolkodtam. (Janos)

A nap kommentje Györgytől:

Vannak autonóm egyéniségek és vannak akiknek meg kell mondani, hogy mi a véleményük. Rendszertől függetlenül.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!