Január 27,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Már megint nyomás van

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,840,123 forint, még hiányzik 1,159,877 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Csacsognak a hölgyek és az urak a parlamentben. Végre elsült az első boldog karácsonyt is, éppen itt volt az ideje. A kedves KDNP-s képviselőnek ajánlom figyelmébe a hivatalos adatokat:

police.hu

Ennek alapján én nem látok fokozódó migrációs nyomást. Ellenben nem lenne baj különbséget tenni menekültek és embercsempészek között. Az emlegetett esetben sem a migránsok léptek fel erőszakosan, hanem az embercsempészek. Tehát bűnözők. Hogy ők hogyan jöttek be az országba (valószínűleg szabályosan, aligha egymást csempészik), a rendőrség miért nem tudott az ő ténykedésükről, azt Pintér Sándortól kellene inkább megkérdezni, hátha tud ilyesmire időt szakítani az egészségügy és az oktatás megreformálása között.

Rétvári Bence pedig nyugodtan utána is nézhetne, hogy Magyarország a határvédelemre pontosan mennyi plusz forrást kap. Én a 2014-2020 közötti időszakot találtam, akkor 80,5 millió euró volt a támogatás összege csak határigazgatásra és határinfrastruktúra működtetésére. Ja! Boldog karácsonyt! Vagy ezt már mondtam?

KDNP: a migrációs nyomás új veszélyességi szintre lépett
         
    Szászfalvi László (KDNP) arról beszélt: Magyarországon a migrációs nyomás új veszélyességi szintre lépett, a migránsok egyre agresszívabban viselkednek, fegyverekkel rendelkeznek és használják is ezeket. Felhívta a figyelmet arra a novemberi esetre, amikor Budapest közelében iraki embercsempészek tüzet nyitottak a magyar rendőrökre.
    Magyarország töretlenül védi az Európai Unió határait, Brüsszel azonban nem tesz semmit a migrációs krízis megoldása érdekében – értékelt. Kijelentette: nem kezelni, hanem megállítani kell a migrációt, sürgős intézkedésekre van szükség, mert Európa megmaradása a tét.
    Jelezte: Szerbia, Ausztria és Magyarország megállapodott arról, hogy közös erővel lép fel az illegális bevándorlás ellen, a KDNP pedig támogatja a kormány ez irányba tett erőfeszítéseit.
    Rétvári Bence válaszában arra hívta fel a figyelmet: Magyarország számára több milliárd forintos költséget jelent a határvédelem és az is, hogy a magyar börtönökben több mint 2500 embercsempész tölti büntetését. Ehhez nem ad segítséget EU – mutatott rá a parlamenti államtitkár.
    A magyar baloldalról azt mondta, hogy mindig is migrációpárti álláspontot képviselt.
    Rétvári Bence Ferenc pápát idézve kiállt az orosz-ukrán háború ellen, békét szorgalmazott, és áldott, békét hozó karácsonyt kívánt mindenkinek. (MTI)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!