Január 29,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Már megint meg vannak támadva

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,409,833 forint, még hiányzik 1,590,167 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Nem vagyok rá büszke – bár nem is titkolom és szégyellnem sincs miért – nem értek a honlapokat és hírportálokat működtető technikához. Annyit azonban megtanultam az évek alatt, hogy ezeknek a terheléses támadásoknak – ritka kivételtől eltekintve – két oka szokott lenni. Egyiknek sincs köze a politikához. Az egyik ok az, hogy nem megfelelő módon rakták össze technikai hátteret – jellemzően nem hozzáértő szakemberek -, így a kevés tárhely azt eredményezi, hogy amennyiben a cöfösökön és családtagjaikon kívül más is megnézné az oldalt, az nem bírja a stresszt és összedől.

A másik ok valóban terheléses támadás, de azt nem a politikai ellenfelek hajtják végre, hanem robotkák, mert azok mindent megtámadnak, ha nincs megfelelő tűzfal. Ilyenkor nincs más megoldás, rá kell szánni a pénzt a megfelelő méretű tárhelyre és a szükséges programok megvásárlására. Az sem nagy baj, ha sikerül jó szakembert találni, aki ért is ahhoz, amit csinál. Örülök, ha segíthettem.

Frissítés: közben kiderült, hogy számítási kapacitásból nincs elég, vagy abból sincs. Ha tovább okosodom (a hozzászólásokból) frissítek. Nem szeretnék az oka lenni a további működésképtelenségnek 😀

 A Békemenetet szervező Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖF-CÖKA) honlapját és a 2022plusz hírportált két napja folyamatos terheléses támadás éri, használhatatlanná téve a kommunikációt – közölte a szervezet csütörtökön az MTI-vel.

Azt írták, hogy a támadások több ország felől irányulnak feléjük, megpróbálva ellehetetleníteni a szervezőmunkájukat és az október 23-ra tervezett több százezres demonstrációjukat.
    Hozzátették, hogy szakembereik dolgoznak a probléma elhárításán, “15 000 szellemi honvédőnk pedig önkéntes munkával az országban szervezi ünnepi megemlékezésünk sikeres lebonyolítását”. (MTI)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!