Február 21,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Lázár vigyorogva bejelenti, hogy márpedig nem lesz béremelés

Dübörög az őrület. Minden racionalitást félredobva, senkivel és semmivel nem törődve őrjöng a kormánypárt és az a Fidesz hatalmon maradásában érdekeltek. Gátlástalanul, brutálisan, félretéve mindent, aminek köze van a becsülethez, emberséghez.

Közel 2,5 milliárd forint támogatást nyújt a magyar állam székelyudvarhelyi projektekre – jelentette be vasárnap a székelyudvarhelyi városházán tartott sajtótájékoztatóján Soltész Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériumának egyházi, nemzetiségi és civil társadalmi kapcsolatokért felelős államtitkára.

A legnagyobb összeggel a római katolikus egyházat támogatja a magyar állam. Másfél milliárd forintból újulhatnak meg a Tamási Áron Gimnázium egyházi tulajdonban levő épületei, 441 millió forinttal támogatja a magyar állam a Székelyudvarhelyi KC kézilabdaklub akadémiájának a létrehozását, 200 millió forintot kap a református egyház a főtéri temploma felújítására, és további – egyelőre nem számszerűsített – összeget pedig az egyik olyan épületének a felújítására, amelyben diakóniai központot hoznak létre. A városi önkormányzat által működtetett Tomcsa Sándor Színház is 70 millió forintos támogatáshoz jut. (MTI)

Igen. Még csak leplezni sem próbálják a szavazatvásárlást. A magyar adófizetők pénzéből kampányol az a párt – ugyanis a Fidesz ugyanolyan párt, mint a többi -, amelyik egyedül hozzáfér a közpénzekhez. Kampányol, zsarol és nyomást gyakorol abból a pénzből, ami itthon hiányzik az egészségügyből, az oktatásból, a szociális ellátásból, az infrastruktúra fejlesztéséből, a gazdaságból. Miközben itthon tényszerűen éheznek honfitársaink, harminc ezer forint alatti nyugdíjból nyomorognak olyan idős emberek, akik már nem tudnak segíteni önmagukon, miközben sok kórházból alapvető eszközök hiányoznak, miközben óvodákban, bölcsődékben, idősotthonokban, könyvtárakban, hivatalokban éhbérért dolgoznak az emberek és Lázár vigyorogva bejelenti, hogy márpedig nem lesz béremelés, a Fidesz gátlástalanul tolja az ország arcába: ezt is megtehetjük. És még csak titkolni sem akarják. Lehozza az MTI azt is, hogy mit vár a Fidesz a külhoni magyaroktól a pénzért cserébe. Szavazatot.

És nem csak külhonban, határokon belül is ez megy.

A második világháború óta a magyar népnek és a magyar egyházaknak, nem csak a katolikus egyháznak, nem volt olyan lehetősége, hogy ilyen támogatást élvezzen, mint a jelenlegi kormány által, amit kap. Az oktatásban, az egészségügyben, szociális téren, könyvkiadásban, és lehetne sorolni. Hódmezővásárhelyen már itt van a pénz a számlán, most kezdjük építeni a kertvárosban a harmadik katolikus templomot.

Ezt Hódmezővásárhelyen mondta a helyi plébános. A szószéken. A templomban. És felszólította a híveket, hogy ne szavazzanak a független jelöltre a fideszessel szemben. Volt pofája kiállni, gátlás nélkül beleállni a politikába. Az egész történet részletesen olvasható az Indexen és mindenkinek javaslom, hogy olvassa el. Ez komplett peranyag így, ahogy van.

A Fidesz szerint a “Soros-hálózat” 2018-ban ugyanott folytatja tevékenységét, ahol tavaly abbahagyta, így itthon, Brüsszelben és az Egyesült Államokban is támadja Magyarországot.

 Budai Gyula, a nagyobbik kormánypárt országgyűlési képviselője vasárnapi budapesti sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott: a “Soros-hálózat” be akar avatkozni a magyar választási kampányba, és teljesen egyértelmű, hogy el akarja távolítani az Orbán-kormányt.
 A “Soros-hálózat” Magyarország elleni támadásai közé sorolta a jelentős részben “Soros György által fizetett” amerikai demokrata szenátorok Magyarországot elítélő jelentését, a brüsszeli “magyarellenes vitanapot”, a magyar jogállamiság helyzetéről jelentést készítő európai parlamenti képviselő, Judith Sargentini budapesti látogatását, valamint a “Soros-egyetemen” tartott “migránspárti konferenciát”.
Budai Gyula szavai szerint a “Soros-hálózat” ott volt a héten a terrorcselekmény elkövetésével vádolt Ahmed H. ügyében is a bíróságon. (MTI)

Soros-hálózat és Budai Gyula. Aki az előző választáson végighörögte az országot, mindenkit megvádolt, naponta hazudott bele a kamerába, naponta sértett személyiségi jogokat, vádaskodott alaptalanul, számtalan ellene indított pert elveszített, semmit nem tudott bizonyítani a hazugságaiból, mégsem egy hűvös cellában elmélkedik a rágalom szó jelentésén, hanem ismét előkotorta a pártja és éppen ott folytatja, ahol abbahagyta.

Remélem, ez már a végjáték. Így csak a sarokba szorított patkány képes visítani, egy komoly, felelősségteljes párt, politikus biztosan nem.

Ma ezeket a cikkeket olvashattátok nálunk:

Félanalfabéták zsibbasztják az ország agyát főműsoridőben

Drága Viktorom a tenyérjóslásban!

Összebújva rettegnek a büdös szalmazsákon és hálatelt szívvel gondolnak a házvezetőre

Ti mit vártok el egy párttól?

Levelet kapnak a nyugdíjasok

Nesze, hülye!

Egyszer végre ebben a rohadt országban nem rettegni a rettegőktől

Orbánnak víziói vannak, de ezekkel nem orvoshoz fordul, hanem megvalósítja őket

A nap kommentje Tamarától:

Ahh, nektek semmi se eleg! -mondta Balog, majd letorolte a szaja szelirol a hizott libamajat.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS