Február 21,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Lábtörlőnek is alkalmatlan

Jó reggelt kívánok mindenkinek, külön a HÉV-en spontánul, testőrök kíséretében utazó, a Nemzeti Sport megvásárlása után az aprót gondosan számolgató, mindenütt spontán rajongókkal találkozó Fakenewshellóröfinek is! Hogy is fejezzem ki magam szépen, kulturáltan, Lovasberényig eltartott kisujjal? Ocsmány napokat élünk, és valahogy attól sincs kedvem önfeledten röhögni, hogy Gulyás Gergely országjáró agymosásának karcagi állomásán oda fejlődött, miszerint

a választás egyik tétje, hogy folytatódhasson a felzárkózás Nyugat-Európa jóléti társadalmaihoz.

Hogy micsoda? Nyugat-Európa? Jóléti társadalom? Bebasztál, haver? Szerintetek Karcagon is csak kretének élnek?

Nem úgy volt, hogy Nyugat-Európa haldoklik, rohad, felzabálták a migránsok? De, úgy volt.

Nem az van reggeltől estig, hogy mi nem akarunk olyanok lenni, mint azok a kereszténységüktől, hófehér értékrendjüktől megfosztott nyugatiak, akikhez képest mi itt a földi paradicsom utolsó végvára vagyunk? De, ez van.

Nem azért rángattatok elő a közpénztelevíziótok segítségével egy Svédországból idemenekült, svéd-magyar alanyt is, hogy a propagandátokat hibátlanul felbüfögve bizonyítsa, Európa egyik legfejlettebb országa elveszett? De igen.

Lázár nem azért ment ki Bécsbe hülyét csinálni belőlünk, hogy azt bizonyítsa, ahol az ember színe nem csak fehér, ott az elszegényedés, a hanyatlás, a pusztulat vár mindenkire? De, azért.

És akkor van bőr a pofátokon az állítani, hogy fel akartok zárkózni a Nyugat jóléti társadalmaihoz? Számomra néha még mindig hihetetlen, hogy újra és újra megtaláljátok azt a gyalogsági ásót, amivel még annál is mélyebbre ássátok magatokat az elvtelenségben, mint az ép ésszel felfogható. És ne jöjjön nekem egyetlen Soros pénzén tanult Kovács Zoltán sem azzal, hogy ne mossuk már össze a migránsokat a gazdasági kérdésekkel, mer’ attól, hogy Bécs elesett bőrszínileg, attól még más tekintetben van mit utolérni.

Például már csak azért sem, mert Balog Zoltán semmire nem alkalmas, semmihez nem értő, de Fakenews Viktorhoz a végtelenségig lojális erkölcsi Mariana árok például közben oda süllyedt, hogy Németországból riogatja a romákat. Többek közt azokat a romákat is, akiket egy másik napon, amikor az volt a pillanatnyi érdek, Orbán simán lemigránsozott:

Európában a migránsok befogadásának legnagyobb vesztesei a szegények, a rászorulók lesznek, Közép- és Kelet-Európában pedig a romák, mert az ő integrációjukhoz szükséges pénzt fogják elvenni és odaadni a migránsoknak.

A szervilis Balog persze még ezt ordenáré hergelő dumát sem volt képes saját kútfőből előadni, mindenkit emlékeztetnék egy Trócsányi nevű miniszter 2015-ös nyilatkozatára, amelyet Balog most simán újramelegített:

Az Orbán-kormány szerint Magyarország már csak azért sem tudja befogadni a gazdasági menekülteket, mert gondoskodnia kell 800 ezer cigány felzárkóztatásáról.

Vagyis ha éppen nem a cigányokkal riogatják a miskolci fehérbőrű keresztény magyarokat, akkor a megmentő szerepében tetszelegnek és azt állítják, hogy ők a cigányok integrációját féltik a migránsoktól. Hibátlan szarrágás.

Amúgy pénteken a zavaros tekintetű kappanhang elóbégatta magát, hogy a migráció anyagi vonzatairól is beszélni kell, úgyhogy tolják a legújabb hazugságot. Ami már akkor is hazugság volt, amikor napi 24 órában Soros nevetésétől és a nemzeti nettó kamukonzultációtól volt hangos a propagandamédia. Most ez lesz április 8-ig:

Ímelám, a 9 millió forintos állami segély nevű hazugság. Amivel szemben az igazság az, hogy Soros egy 2015-ben megfogalmazott JAVASLATÁRÓL van, mely szerint az Európai Uniónak minden menekültet ki kéne segítenie évi 15 ezer euróval, két éven keresztül. Ez tényleg 9 millió forint körüli összeg, amiből a lakhatásukat, az egészségügyi ellátásukat és a taníttatásukat tudnák fedezni. Ezt a pénzt nem az egyes menekült kapja a kezébe fejenként, hanem a befogadóországnak ADNÁ az Unió, ezzel is ösztönözve őket arra, hogy részt vegyenek a rendszerben. Nem, nem a magyar költségvetésből kellene finanszírozni a holdudvar lopásának kárára. A többi stimmel.

És miért erről óbégatnak úgy, hogy közben a fenyegetésbe, zsarolásba burkolt folytatjuk-on kívül egyetlen normális elképzelésükről nem esik szó? Azért, mert fosik a gépezet, és mert nem elég, hogy a választási törvényt a saját rinocéroszbőrrel borított pofájukra írták, nem elég, hogy minden a kezükben van ahhoz, hogy kényelmesen választást nyerjenek, közpénzből kitömött kamupártok kamujelöltjeit kapirgálták össze minden olyan egyéni választókerületben, ahol nem egyértelműen a fideszes katonák az esélyesek. Tök véletlen, mi? Hogy az összes billegő körzetben névtelen senkik indulnak azért, hogy lehetőleg minél több szavazatot vegyenek el az esélyes ellenzéki jelöltektől. Szép munka, elvtársak! És akkor jön a tárca nélküli Kósa Lajos és neki sem ciki belebőgni a mikorfonba:

Lajos király! A KDNP kimaradt a felsorolásból, de rá se ránts. Anyuka sertéstelepe remélem virágzik. Az a lényeg. Jut is eszembe a fideszes választási rendszer másik hatalmas pozitívumáról, bár a józan ész és az erkölcs nyelvén drámának nevezném inkább. Miközben tegnapig 24 283-an jelentkeztek a külképviseleti névjegyzékbe, a regisztrált határon túliak száma 359 258. Innen lesz szép felállni.

Azt csak éppen megemlítem, hogy a Schmidt Mária által felvásárolt, nem tudjuk milyen olvasottsággal rendelkező, szebb időket megélt Figyelő című lap is hozza az elvárt szintet a hazug lejáratás hímes mezején. Fotókkal próbálták leleplezni ők, hogy formálódik a Vona-Gyurcsány perverz koalíció. Azt állították, hogy egyeztetett a szentesi választókerületben a Jobbik és a DK, és hogy úgy tudják ők, jól értesültek, hogy több választókerületben is folynak még tárgyalások. Ehhez belekeverték a sztoriba a DK szentesi képviselőjét is, akit a Figyelő látni vélt azon a bizonyos egyeztetésen. Ehhez képest kiderült, hogy a Gyurcsány-pártiként azonosított jóember nem más, mint a a Vona Gábort és munkatársait szállító mikrobusz sofőrje. Ez is szép volt, Mariska néni, csak így tovább. A történelmet már nagyjából sikerült meghamisítani, ám a jelen meghamisítása terén még sok a tennivaló.

És végül, Fakenews Viktor csodálatos produkciójáról lenne néhány gondolatom. Bár az is igaz, hogy nem először látunk ilyet, és nem először beszélünk erről. Tehát az ország miniszterelnöke (akinek a bűnszervezet árnyékában saját lábon álló veje a minap halálra rémült pofával menekült a sajtó elől) nem hajlandó válaszolni a sajtó kérdéseire. Orbán Viktor azt állítja, hogy a kínos és kényelmetlen kérdéseket firtató sajtó álhíreket gyárt. Orbán Viktor évek óta menekül a még ki nem irtott média kérdései elől. Orbán Viktor ezzel nem a munkáját végző médiát és az újságírókat hányja szembe, hanem azokat az embereket, akiknek ezek a csatornák tájékozódási forrást jelentenek. Orbán Viktornak az az érzése, hogy jól megmutatta Simicskának, hogy akkor is ő a faszagyerek. Orbán Viktor tévedésben él, Orbán Viktor egy gyáva senki. Orbán Viktor számára az ország egy része megszűnt létezni. Márpedig egy olyan ember, aki 30 éve közpénzből él és hízik, de aki semmibe veszi az ország polgárainak egy részét, az nem hogy miniszterelnöknek, nem hogy embernek, de lábtörlőnek is alkalmatlan. Ámen.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS