December 3,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Kövér: a tanárok bérét ma is emeljük, és a jövőben is emelni fogjuk

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 94,129 forint, még hiányzik 2,905,871 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Ismerik azt a hülye viccet, amikor Kövér László házelnök a kormánybarát Hit Gyülekezete nevű szekta udvari hetilapjának ad interjút és a szokásos ijesztő, alufóliasisakos, ökölbe szorult, paranoiás marhaságai mellett elfeledkezik magáról, és véletlenül elszólja magát, az kibeszél az egyenpropagandából, és lehányja a kormányzat időtlen idők óta pufogtatott szólamait?

Hányszor hallottuk az elmúlt hetekben, hónapokban, hogy a magyar és az európai baloldal azon dolgozik, ne lehessen egészségügyi- és pedagógusbéremelés Magyarországon? Hányszor óbégatta el csak Gulyás Gergely, hogy Magyarországon a baloldal és nyugat-európai szövetségesei nem szeretnének semmiféleképpen, hogy létrejöjjön a magyar kormány és az Európai Bizottság közötti megállapodás az uniós forrásokról? Hányszor hörögték, hogy ezek a hazaárulók nem támogatják, sőt tesznek is azért, hogy azért, hogy a magyar pedagógusok ne kaphassanak béremelést, hát hiszen az uniós pénzek között található az a forrás is, amely pedagógusbérekre lenne fordítható?

Ehhez képest mit kell megtudnunk az aljas farizeustól, aki pár napja még a tisztességes pedagógusokat alázta? Hát azt, hogy a tanári fizetésemelés nem függ a brüsszeli megállapodástól.

A tanárok bérét ma is emeljük, és a jövőben is emelni fogjuk. Ha megkapjuk Brüsszeltől a pénzünket, akkor gyorsabban, ha nem, akkor lassabban.

Ezt válaszolta az országgyűlés elszabadult elnöke arra a kérdésre, hogy nem-e abszurd-e, hogy a magyar tanárok fizetésemelése a Brüsszel és a magyar kormány közötti alku függvénye lett. Nos, Kövér értelmezése szerint fenti állítás azt jelenti, a fizetésemelés nem függvénye a megállapodásnak. Ütős állítások ezek különösen miután béremelés helyett az osztálylétszámok csökkenésére hivatkozva több iskolában éppen most csökkentették az osztályfőnöki fizetéseket. Arról nem beszélve, hogy miközben mindenfélét összehordtak már arról, hogy mennyire sínen van a gonosz Brüsszellel való megállapodás, ezek szerint fenét.

Jó, akkor ha ezzel megvagyunk, akkor most már csak az a kérdés, hogy mi a következő lépés? Ki fogja hamarabb elismerni, hogy hazugság volt minden szava? Egyáltalán ki hazudott? És ha Kövér igazat beszél, akkor Gulyás mikor tervez felköpni és aláállni? A legfontosabb viszont az, hogy mikor kérnek bocsánatot a tanároktól az összes eddigi sértegetésért, mikor kapják vissza a diákok a kirúgott tanáraikat, és KONKRÉTAN MIKORTÓL emelik meg a szarrá szívatott, kizsigerelt pedagógusok bérét, amit már tegnap is késő lett volna?

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!