Június 25,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Kovács Zoltán nem tudja, nem érti, de legalább sikerült

Kovács Zoltán egy igen bátor ember. A szeme sem rebben a nyíltszíni hazugságok előadása közben, holott neki pontosan tudnia kell (ha nem tudja, akkor hülye, ha tudja, akkor hazug. Más opció nincs), hogy mi a Fidesz által migránskártyának hazudott projekt (egy legális és nyilvános történetről van szó), azt pontosan ki, miből, hogyan finanszírozza. A Fidesz hatalomban maradása érdekében hazudik bele a fideszes szavazók szemébe. Pont.

Az meg egyenesen parádés pofátlanság, hogy a körözött macedón elítéltet – akit a Fidesz lopott be Magyarországra érvényes papírok nélkül – úgy próbálja beállítani Kovács, mint egy hőst, egy mártírt, akit azért üldöznek, mert a migráció ellen küzd. Nem. Gruevszki egy illegális migráns, akit azért köröznek, mert jogerősen börtönbüntetésre ítélte a bíróság és nem politikai okokból, hanem konkrétan korrupció miatt. Köztörvényes bűnöző, nem mártír. A magyar kormány pedig egy köztörvényes bűnözőt bújtat és Kovács Zoltán ezt megpróbálja hazugságokkal leplezni. Szép.

Az EU menedzseli, nem pedig megállítja a migrációt – mondta a Miniszterelnöki Kabinetiroda nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkára a Kossuth Rádió Vasárnapi újság című műsorában.

A migráció menedzselésére szolgál például a humanitárius vízum és a migránskártya – tette hozzá Kovács Zoltán.

Nem világos, hogy miből finanszírozzák a migránsok bankkártyáit. Itt óriási összegek mozognak, ez óriási üzlet. Soros György és különféle kártyakibocsátó cégek emberbaráti célokkal leplezik valódi tevékenységüket – mondta az államtitkár.

Magyarország évek óta mondja, hogy először a migránsáradatot kell megállítani – tette hozzá.

Az államtitkár arra is felhívta a figyelmet, hogy az EU már saját szabályait is megerőszakolja, hogy a számára kedvező döntések megszülessenek. 

Ez a demokrácia próbája – jegyezte meg.

Arra a felvetésre, mi állhat a mögött, hogy az Európai Parlament (EP) felszólította Magyarországot, adja ki a hazájában jogerősen elítélt Nikola Gruevszki volt macedón kormányfőt, Kovács Zoltán úgy reagált: az EP migránspárti többsége mindent megtesz a bevándorlás elősegítése érdekében, és az ezt akadályozók ellen. (MTI)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS