Március 20,  Szerda
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Köszönjük, Zoli!

 Nem csak egy pártszövetség győzelméről van szó, a tét nagyobb – hangoztatta az emberi erőforrások minisztere a kormányfő évértékelő beszéde előtt, vasárnap Budapesten, a Várkert Bazárban.

 Balog Zoltán – aki a rendezvényt szervező Magyar Polgári Együttműködés Egyesület elnöke is – úgy fogalmazott: “nem csak rólunk van szó, nem csak egy pártszövetség győzelméről, és nem kizárólag Magyarország győzelméről”. A tét nagyobb, és a cél magasabb – fűzte hozzá. Emlékeztetett: egyesületük 1999 óta minden évben meghívja a polgári, keresztény, nemzeti közösség vezetőjét, hogy értékelje az évet. Most mégis különös jelentősége van ennek a találkozónak az előttük álló ötven nap miatt – mutatott rá Balog Zoltán, a parlamenti választási kampányra utalva. Megjegyezte azt is, hogy a küzdelem, amit “most folytatunk, nem csak április 8-ig tart”.

Felidézte Noé történetét, aki amikor elkezdte építeni a bárkát, voltak, akik kinevették, bolondnak tartották, s azt gondolták, biztos van valami a háttérben, amiről el akarja terelni a figyelmet, ahogy Julianus barátnak sem hitték el, hogy közeledik keletről a veszedelem.Úgy fogalmazott: nincs, nem lehet könnyű élete annak, aki látja a közeledő bajt, és megpróbál ellene tenni, miközben mások élik világukat, és éppen azon gondolkodnak, hogyan “dobják fel” kicsit unalmassá vált életüket, például egy kis kulturális sokszínűséggel.

Most sincs ez másként, közeledik, itt van egy nagy baj, amely kisebb-nagyobb bajokból áll össze, és bár egyre többen, de nem mindenki látja a lényeget, pedig “az életünkről, a jövőnkről, a családjainkról van szó” – mondta.Ezt a magyarok, a közép-európaiak többsége látja, és Európa nyugati felén is egyre többen látják. S lehet, hogy a brüsszeli folyósokon még hátat fordítanak, ha magyarokat látnak, de például a bajor városokban, ha odaérkezik a magyar miniszterelnök, egyre többen szorítják meg biztatóan a kezét – hangsúlyozta Balog Zoltán.

Tehát Balog Zoltán szerint a választási győzelem nem csak a Fidesz és a magyar nemzet számára fontos, hanem egész Európa számára elengedhetetlen. A Fidesz és vele Orbán Viktor esetelges áprilisi győzelme azt jelentené, hogy Európa tovább küzdhet a betolakodó, gaz migránsokkal szemben.

Orbán Viktor az újkor Noéja és Julianus barátja, aki egyedüliként látja a közelgő bajt és noha alig vannak támogatói, mégis küzd egy nemes cél érdekében. Értünk, nemzetünk jövője érdekében teszi ezt, csak mi még nem tudunk róla.

A mi érdekünkben fosztja ki az országot és rombolja le a szociális rendszert. A magyar nemzet fennmaradása érdekében teszi tönkre a teljes oktatási rendszert. A mi érdekünkben lopja el és osztja ki a haverok között a magyar emberek támogatására szánt uniós pénzek nagy részét.

Köszönjük, Balog Zoltán, hogy felnyitottad a szemünket, mert már az a tévhitünk támadt, hogy az ország vezetésével megbízott államférfi egy utolsó tolvaj, szélhámos.

 

Forrás: MTI

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS