Február 21,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Köszönjük Viktor, hogy megvédtél Gyurcsány babgulyásától!

Emlékszünk még arra, amikor a Népszava értesüléseit – mi szerint a kormány ellehetetleníteni a politikai pártok, valamint a civil szervezetek ételosztását – az EMMI kegyetlenül cáfolta? Akkor a Balog Zoltán minisztériuma a következőket mondta:

„Az Emberi Erőforrások Minisztériuma nem szűkíti, hanem bővíti az ételosztások lehetőségét.”

Ez a bővülés pedig olyan mértékű volt, hogy civil szervezetek tucatjainak utasították el ételosztási kérelmét. Na de gond egy szál se, a Fidesz-KDNP, valamint a hozzájuk köthető szervezetek tucatjai továbbra is nagy elánnal osztanak ételt, a szeretet és béke jegyében. Állami kiváltság lett tehát az emberek megsegítése.

Olyannyira, hogy ezúttal a DK egyik ételosztását sikerült meghiusítania hőn szeretett kormányunknak. Nem is akárhogyan. A kormány nyílt fórumainak módszerét használva, amikor is olyan regisztrációhoz kötik a belépést – ez esetben az ételosztást – amely nem létezik. A DK-t ugyanis ezzel az indokkal utasították el „csak elektronikus úton, külön erre a célra szolgáló nyomtatványon lehet engedélyeztetni”.

Persze ilyen nyomtatvány nem létezik, így ezzel a kormány sikeresen megakadályozta, hogy 150 rászoruló, ezen a hűvös napon meleg ételhez jusson. De ha ez nem lenne elég, még ellenőröket is küldtek oda, ahonnan az étel érkezett volna. Biztos ami biztos! A vizsgálatot és a falatozást követően természetesen közölték, hogy még visszatérnek.

És végezetül, egy kis pluszként lássuk mit nyilatkozott a Fidesz Gyurcsány Ferenc pártjáról még tegnap:

“Fidesz: a Gyurcsány-párt jelöltjei nem a kormány, hanem Magyarország ellenfelei”

Tehát a nemzetrontó DK a magyar nép ellen szövetkezve próbált meg ételt osztani, így hát méltó büntetésben részesült. Kormányunk ismét megvédte Magyarországot és vele a magyar népet!

Köszönjük Viktor! Valamint köszöni az a 150 rászoruló is, akit megvédtél Gyurcsány babgulyásától.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS