Március 1,  Hétfő
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Kormánymegbízott: hatékony az oltások beadása

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,510,728 forint, még hiányzik 489,272 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

A kormány részéről gyorsan bezavartak valakit a köztévébe, aki szépen el is mondta, hogy gyors és hatékony a koronavírus elleni oltások beadása. Sikerpropaganda felsőfokon. Mennyire lehet gondban a kormány, ha ennyire bizonygatni próbálja, hogy minden a legnagyobb rendben van? Az utóbbi napokban sorra érkeztek a hírek arról, hogy nem létezik valódi oltási terv és ad hoc jelleggel küldenek ki csapatokat oltani úgy, hogy sokszor csak órákkal előtte kérdezik meg az embereket, hogy kérnek-e egyáltalán a vakcinából. Még csak most mérik fel az országos helyzetet, és próbálják megszervezni az oltópontok kialakítását.

Persze Somogy megyében biztosan minden rendben van, nem mondom, hogy nem. Csak hát az országnak vannak egyéb pontjai is, ahol viszont igen nagy gondokat okoz a szervezetlenség, ami a kormány járvány elleni védekezését meghatározza. Mindenki döntse el, hogy valóban gyorsan és hatékonyan oltanak-e vagy sem.

Jól szervezett, gyors és hatékony a koronavírus elleni oltások beadása – közölte a Somogy megyei kormánymegbízott pénteken az M1 aktuális csatorna Híradójában.

Neszményi Zsolt az egészségügyi dolgozók oltásáról szólva azt mondta, hogy az oltóanyagból rendelkezésre áll a szükséges mennyiség, így mindenkit be tudnak oltani, aki jelentkezik. A kormánymegbízott mindenkinek javasolja, hogy oltassa be magát. A tv-csatornán elhangzott: a kaposvári oltópont napi 12 órában működik. Eddig több mint négyezer vakcina érkezett az oltópontra, és folyamatosan érkeznek oltásra az egészségügyi dolgozók – mondták. Hozzátették: Somogy megyében emellett a nagyatádi és a siófoki kórházban is oltanak.(MTI)

 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!