Május 14,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Kezdésnek ez is megteszi

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 699,171 forint, még hiányzik 2,300,829 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Ezennel felszólítom azt az 1911 honfitársunkat, akik nem tartották be a maszkviselés szabályait, hogy nagyon szégyelljék el magukat! Ha legközelebb is rosszalkodnak, talán név szerint is be fogják olvasni a listát az operatív törzs következő sajtótájékoztatóján.

Miután azt már tudjuk, hogy melyik nap hányan szegtek szabályt, már csak az kellene, hogy kiderüljön, kinek a felelőssége a rengeteg lélegeztetőgép felvásárlása, ami rettenetes összeget emésztett fel (és amit másik brutális összegért tárolnak valakik valahol), de soha nem volt sem szükség, főleg lehetőség arra, hogy használatba kerüljenek. És ezt előre is tudni lehetett. Aztán még azt is bele kellene tájékoztatni az arcunkba, hogy eddig mennyi közvagyont sikerült kiszervezni alapítványokba, ezzel mekkora kár ért minket, és ki fogja vállalni a felelősséget mindezért. Vannak még kérdések bőven, de kezdésnek ez is megteszi.

A hétvégén 1911 emberrel szemben intézkedtek a rendőrök a maszkviselési kötelezettség elmulasztása miatt – közölte a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs ügyeleti központjának vezetőhelyettese online sajtótájékoztatón hétfőn.

 Kiss Róbert elmondta: közterületen 1872, tömegközlekedési eszközökön 32, üzletekben, bevásárlóközpontokban hét emberrel szemben léptek fel a rendőrök a maszkviselési kötelezettség figyelmen kívül hagyása miatt. A rendelkezések bevezetése óta maszkviselési kötelezettség figyelmen kívül hagyása miatt 55 198-szor intézkedtek a rendőrök – tette hozzá. (MTI)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!