December 12,  Szerda
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Jobb lett volna hallgatni

Olyan kormány még nem volt, amellyel mindenki meg lett volna elégedve. A politikában az a jó, ami eredményes! A 2010-2018 évek közötti kormány munka, messzemenően felette áll a 2002-2010 évek közöttinek.

A vita az érvek, nem pedig az érzelmek csatája. A vita kiművelt elmék számára való. Kiművelt elmék számára, izgalmas játék, a kusza elmék számára csata, amelyet mindenképpen meg akarnak nyerni, még akkor is, ha abba belepusztul az igazság. Az ellenzék durván támadja Orbán Viktor miniszterelnököt. Ha az ellenzékkel kiállna a Miniszterelnök vitára, kénytelen lenne lesüllyedni gyűlölködők szintjére. A reális zöldek jobbnak tartják a hallgatást.

A gyűlölködő nem lehet a nemzet szellemi vezére, akire érdemes s hasznos hallgatni. A baloldali ellenzékiek mindent és mindenkit bírálnak, csak önmagukat nem. Holott maguk közül Miniszterelnök jelöltet még sohasem találtak. Más ellenzékiek nagyravágyása felveti az ítélőképesség hiányát. Hamis és rosszhiszemű a rákosi végzés szittyázása. Az igaz magyarkodás, hamis a magyar embernek ellenszenves a benne megbúvó hízelgés és képmutatás.  Hangsúlyozzuk, hogy elsősorban a nemzet érdeke, a hasznossági szempont legyen irányadó.
Hazánk 2002-2010 években visszakerült az IMF fogságába. A gazdasági globalizáció kivette a hatalmat a kormány kezéből, a pénzügyi hatalom kezébe kerültünk, melyet egyetlen cél motivált a rövidtávú pénzbeli nyereségre való törekvés, fenn állt a politikai függetlenségünk elvesztése.

Juhos László, elnök
Kiadó: Reális Zöldek Klub

 

Azt már csak mellékesen jegyeznénk meg, hogy nem szép dolog kiművelt elmékre hivatkoznia annak, aki egy tőmondatot sem képes helyesen leírni.

adomany-1

 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.