Július 6,  Szerda
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Jobb lenne, ha korpásodna

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 171,303 forint, még hiányzik 2,828,697 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Értem én, hogy az rendeli a nótát, aki fizeti a zenészt. Vagy ilyesmi. De csak van az a pont, amikor az ember nem adja a nevét és az arcát eszeveszett hülyeségekhez, mert neki akkor is azzal a névvel és azzal az arccal kell együttélnie, amikor a fizető kuncsaft már tovább ballagott, esetleg elfogyott a pénze. Ehhez képest egészen elfogadható, ha valakinek bizonyos összeg fejében csak a haja korpásodik, és nem a liberálisoktól akarja megvédeni a demokráciát.

Létezik egy bemutatásra érdemes magyar modell, amelyből a világ más nemzeti-konzervatív közösségei is tanulhatnak – emelte ki az Alapjogokért Központ főigazgatója a Conservative Political Action Conference (CPAC) Hungary 2022 elnevezésű konferencián mondott nyitóbeszédében.

 Szánthó Miklós úgy vélekedett, hogy a recept Magyarország alkotmányában található: “együttélésünk legfontosabb keretei a család és a nemzet, összetartozásunk alapvető értékei a hűség, a hit és a szeretet”.
    A magyar jobboldal felismerte, hogy a demokrácia nemcsak liberális lehet, “sőt most éppen a liberálisoktól kell megvédeni a szabadságot” – hangoztatta, hozzátéve: “szabadon szeretnénk büszkék lenni nemzetünkre, mi magunk dönteni határaink védelméről, egy nő és egy férfi szövetségeként tekintünk a házasságra és szabadságot követelünk a szülőknek, hogy megválaszthassák a gyermeküknek adandó szexuális nevelést”.
    A jogi elemző intézet vezetője a konferencia céljáról azt mondta: “meg fogják valósítani a balliberálisok rémálmát, a nemzeti erők nemzetközi összefogását”. (MTI)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!