Május 17,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Ismét itt a patás ördög

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,159,984 forint, még hiányzik 1,840,016 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

A Fidesz ismét gyurcsányozott egy szépet, amikor reagáltak a szocialista Gurmai Zita korábbi közleményére. A kormánypárt szerint egyedül a baloldal vezetése alatt ment tönkre az ország, és most ismét az ország tönkretételére készül az ellenzék. Az nem számít, hogy annak idején gazdasági világválság volt, illetve az sem, hogy akkor az EU nem küldött évente több ezer milliárd forintot, a lényeg az, hogy újra és újra el kell ismételni ugyanazt, amit már évek óta hajtogatnak. Úgy tűnik, a Fidesz kampánya elég gyengécskén alakul, de talán majd az ünnepek után összekapják magukat, és telik többre is, mint egy kis gyurcsányozásra.

Egyedül a baloldal akarja rárobbantani a szegénységet, a rezsiemelést és a megszorításokat a magyarokra – reagálás Gurmai Zita (MSZP) nyilatkozatára

A szegénységet egyedül a baloldal kormányzása robbantotta Magyarországra. Gyurcsány és a baloldal kormányzása alatt egymillió ember vált munkanélkülivé, százezrek vegetáltak segélyen, aki dolgozott, azt agyonadóztatták, az idősektől elvettek egy havi nyugdíjat, a gyermekesektől a családtámogatásokat és a magyar emberekkel fizettették Európa legmagasabb energiaárait. A Gyurcsány-Márki-Zay-féle baloldal most is ugyanazt a politikát akarja folytatni: naponta elmondják, hogy el akarják törölni a rezsicsökkentést, megint rá akarják engedni a magyarokra a világpiaci energiaárakat, ostobaságnak tartják a 13. havi nyugdíj visszafizetését, a benzinár befagyasztását, adóemeléseket terveznek, és újra tönkretennék a magyar gazdaságot. Egyedül a baloldal akarja rárobbantani a szegénységet, a rezsiemelést, a megszorításokat a magyarokra.

Gurmai Zita, a szocialisták frakcióvezető-helyettese szerdán sajtótájékoztatón arról beszélt, hogy a “Fidesz rárobbantotta Magyarországra a szegénységet”, és a legtöbben a nyugdíjasok közül nélkülöznek. (MTI)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!