Március 31,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Így van ez, ha kanyarban előzünk, forgalommal szemben, és dudálva elütjük önmagunkat

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,837,291 forint, még hiányzik 1,162,709 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Végre győztünk! Merthogy szankciós infláció, meg korrupt brüsszeli bürokraták, de az ársapkával úgy megvédi a magyar kormány a kéményen dolgozó kisembereket, hogy az valami egészen fantasztikus! Ehhez hozzátartozik, hogy a többi országban az infláció már minimum stagnál, de inkább csökken, nálunk azonban száguld tovább. Decemberre januárra és februárra 25-27 százalékos inflációt jósolnak a szakik (ebből a januári és februári brutálisan tragikus). Így van ez, ha kanyarban előzünk, forgalommal szemben, és dudálva elütjük önmagunkat. Az már meglehetősen biztosnak tűnik, hogy az országok csórósági versenyében is az élre ugrunk. Tavaly még előttünk volt Bulgária, idén biztosan megelőzzük őket. Azért jó lenne, ha dicső kormányunk elmagyarázná, miért csak minket érint ilyen súlyosan a háború, a szankciók és bármi, amit ezek után ki fognak találni. Mert én tényleg nem értem.

MTI

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!