December 3,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Igazán gratulálok

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 94,129 forint, még hiányzik 2,905,871 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Ide vagyunk jutva. A Horthy-kultusz oly fényesen csillog, hogy már nem csak Dúró Dóra irodájában avatnak Horthy szobrot, hanem az általa kitalált és létrehozott Vitézi Rend közleményei is bekerülnek az MTI hírei közé. Mert fontos, bizonyára közérdekű és olyan meghatóan szép. Is. Igazán nagyon gratulálok az összes magyar űrhajósnak és Jónyer Istvánnak is. Az előbbi oda teheti a Lenin Rend mellé, az utóbbi pedig az Emberi Méltóságért díj mellé.

 A Vitézi Rend, a hagyományaihoz híven megtartja legnagyobb és legmagasztosabb eseményét, az éves nagy vitézavatást.

A Vitézi Rend életében a vitézavatás a legjelentősebb esemény, mivel ekkor kerülnek soraink közé, az új tagjaink. Külön kiemelendő, hogy a Vitézi Rend tagjai között több kiemelkedő személy is található, akik tovább öregbítik Rendünk hírét. Igen nagy öröm számunkra, hogy ezen személyek listája további kettő személlyel bővül, ugyanis vitézavatásunkon avatásra kerül Farkas Bertalan nyá. dandártábornok, magyar űrhajós, illetve Jónyer István négyszeres világbajnok asztaliteniszező, a Nemzet Sportolója.

    Kiadó: Vitézi Rend (MTI)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!