Március 20,  Szerda
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Hányingerség

MTI 2018. február 24., szombat 13:42

LMP: a régi Fideszből semmi sem maradt

Szél Bernadett, az LMP miniszterelnök-jelöltje szerint a régi, egykor liberális, aztán polgári Fideszből semmi nem maradt, egy kommunista párt lett.

Az LMP társelnöke szombati, budapesti sajtótájékoztatóján ezt azzal támasztotta alá, hogy a Fidesz minden egyes alkalommal leszavazta az ügynökakták nyilvánosságra hozásáról az LMP által beterjesztett javaslatot a Parlamentben.

Állításukat igazolja az is Szél Bernadett szerint, hogy a Fidesz már nem tud különbséget tenni az állami vagyon és a saját vagyona között, “ipari szintű” korrupció van, amelynek semmi köze a Fidesz által említett új nemzeti tőkésréteghez. A nagyobbik kormánypártnak Szél Bernadett szerint a saját működése fenntartása miatt korrupciós hátteret kell üzemeltetnie. “Úgy költik a pénzünket, mintha nem lenne holnap”.

A propaganda a harmadik bizonyíték arra, hogy a Fidesz kommunista párt lett – mondta Szél Bernadett, aki szerint ennek a szintje minden képzeletet felülmúl, a Fidesz felépített egy “propagandavalóságot”, ebbe próbálnak visszavonulni, és Orbán Viktor miniszterelnök nem hajlandó vitázni sem.

Kérdésre válaszolva Szél Bernadett hangsúlyozta: a Fidesznek a hatalomért semmi sem drága, ezért az LMP minden ellenzéki párttal együttműködik abban, hogy minden szavazóhelyiségben legyen ellenzéki és civil megfigyelő, aki figyel a választás tisztaságára. “Nagyon aggódom a választás tisztaságáért”.

***

MTI 2018. február 24., szombat 15:37

Fidesz: az LMP egy újabb kiábrándító baloldali párttá vált

Az LMP mára csak egy újabb kiábrándító baloldali párttá vált – közölte a Fidesz szombaton az MTI-vel Szél Bernadettnek, az LMP miniszterelnök-jelöltjének sajtótájékoztatójára reagálva.

Az LMP politikusa azt mondta, a régi, egykor liberális, aztán polgári Fideszből semmi nem maradt, egy kommunista párt lett.

A Fidesz közleményében azt írta: a reménytelenség gyűlöletet szít, és úgy látszik, hogy Szél Bernadettnek is már csak ez maradt.

“Ahelyett, hogy saját helyzetéért másokat okol, nézze meg, mit csinált a saját pártjából. Az LMP egykor azt ígérte, hogy lehet más a politika, mára pedig csak egy újabb kiábrándító baloldali párttá vált” – olvasható a nagyobbik kormánypárt reagálásában.

Idézetek bezárva. Nesztek, parasztok, választási kampány! Ezek az érvek, ez a színvonal, ez a vitakultúra, ezt toljuk bele a pofátokba.

Liberális, polgári pártból egy korrupt, kommunista csőcselék lettünk, akiknek a hatalomért semmi nem drága? Újabb baloldali senkik ugrálnak, mint kecskeszar a deszkán.

Leszavaztuk az ügynökakták nyilvánosságra hozását? Szél Bernadett reménytelen helyzetben van és gyűlöletet szít.

Lopjuk, szorjuk a pénzt, mintha nem lenne holnap? Az LMP kiábrándító baloldali párt lett.

Minden bizonnyal elcsaljuk a választást? Az LMP azt ígérte, hogy lehet más a politika, de lám, nem lehet.

Azt csinálunk, amit akarunk? Igen. Bekaphatjátok. Toljuk a műsort, nem szégyelljük, nektek ez is elég. Primitív közlemények primitív közlemények hátán, mert csak a Fidesz.

Hányingerség.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS