Szeptember 24,  Vasárnap
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Hajrá, miniszter asszony!

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,701,073 forint, még hiányzik 1,298,927 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Hajrá, miniszter asszony! Tessen csak tolni a talicskát ezerrel, jó hangosan hőbörögni, kioktatni, sértegetni! Hadd szakadjon bele Navracsics Tibor az erőlködésbe, elvégre teher alatt nő a pálma, a sánta kutyát hamarabb utolérik, mint Katit, akit könnyű táncba vinni, mert addig jár a kútra, ameddig el nem törik. Vagy valami hasonló. Hát ha ezek után sem küldi egybőlnyomban Brüsszel a pénzt, ami jár nekünk (mindjárt a pofánk után), akkor majd jól meg fogunk lepődni. A legjobb módja a bizalom megszerzésének és a kapcsolatépítésnek, amit Varga Judit csinál. Mindig szimpatikus az a fél, amelyik én itten klubtag vagyok! felkiáltással berúgja az ajtót, káromkodik, ócsárolja a többieket, valamint a klubot működtető szervezet tisztségviselőit, majd pediglen belehugyozik a fikusz cserepébe, és követeli a kassza tartalmát, mert abba ő is befizetett, hát jár neki. (link kommentben)

Az Európai Parlament nem tiszteli sem a demokráciát, sem a jogállamot, az uniós intézménynek nem osztottak lapot abban a kérdésben, hogy ki tölti be az unió tanácsának soros elnöki pozícióját – jelentette ki Varga Judit igazságügyi miniszter Brüsszelben kedden.

    Varga Judit, a tagországok európai ügyekért felelős minisztereinek tanácskozását megelőzően magyar újságíróknak nyilatkozva közölte, az EP azon kezdeményezése, mely meg kívánja akadályozni, hogy a 2024 második félévében Magyarország töltse be az uniós tanácsi elnökséget, az intézmény frusztrációját mutatja, hiszen a magyar tanácsi elnökség egyik prioritása az lesz, hogy a jogállam, a jogállami elvek működését az európai uniós intézmények munkájában is ellenőrizze.
    Az Európai Parlament nem tiszteli sem a demokráciát, sem a jogállamot, hiszen olyan kezdeményezéssel szeretne élni ezen a héten, ami egyértelműen szembe megy az európai uniós szerződésekkel – emelte ki az igazságügyi miniszter. (MTI)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!