December 17,  Hétfő
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Hadházy Ákos távozzon a közéletből?!?!

Valaki tudja, hogy ki az a Puskás Imre? Akkor jó. Nem szeretek kommentár nélküli közpénzhíreket futtatni, de ezt képtelen vagyok kihagyni. Néhány kiemeléstől és – a könnyedebb olvashatóság kedvéért – néhány formázási manővertől eltekintve ide pakolom az állampárt mai leghibátlanabb akcióját. Itt tartanak a fiúk. A minden emberi-erkölcsi-szakmai minimumot telibehányó salakmédiájuk összegányolt, bizonyítás nélküli rágalmait szavalják el hivatalos sajtótájékoztatón, szemrebbenés nélkül hazudnak és közben lelkiismeretről papolnak.

Íme, érdemes az elejétől a végéig elolvasni.

Fidesz: távozzon Hadházy Ákos a közéletből! 

A közéletből való távozásra szólította fel Hadházy Ákost, az LMP társelnökét a Fidesz szombaton.

Puskás Imre azt mondta: Hadházy Ákos korábban az igazság bajnokaként tüntette fel magát, de ez a máz az elmúlt napokban lehullott róla. Mostanra mindenki számára ismertté vált, hogyan bánt el egy idős szomszédjával, hogy lakását megszerezze, és egy három lakásból álló társasház kizárólagos tulajdonosa legyen.

A kormánypárti politikus azt mondta, hogy először tartási szerződést ajánlott szomszédjának, aki ezt nem fogadta el, s ekkor keményebb eszközökhöz folyamodott az LMP társelnöke.

Először elzárta az idős ember ivóvizét, akinek az udvarról kellett vizet vinnie, fürdeni a város szociális intézményébe kellett járnia – tette hozzá.

Ezután Hadházy Ákos félmillió forintot követelt az idős embertől, akinek 70 ezer forintos nyugdíja volt, azon a címen, hogy felújíttatta a társasház tetőszerkezetét.

Ezt nem tudta megfizetni, ekkor az LMP-s politikus bírósághoz fordult, és keresetében az idős ember ingatlanának árverezését kérte. A bíróság döntése arról szólt, hogy 25 ezer forintot kell fizetnie az idős embernek Hadházy Ákos részére.

Bizonyára az LMP társelnökének nagy szüksége volt erre a pénzre, hogy luxus hobbijának, a repülésnek élni tudjon. Hozzátette: az idős ember így tűzifára, gyógyszerre is alig tudott költeni.

Puskás Imre közlése szerint az idős ember néhány napja a szekszárdi kórházban elhunyt.

Hadházy Ákosnak el kell számolnia a lelkiismeretével, így nem lehet emberekkel viselkedni, különösen egy parlamenti politikusnak.

Felszólította Hadházy Ákost, távozzon a közéletből, az egyéni és listás jelöltségtől is lépjen vissza.

Arra, hogy Szigetvári Viktor (Együtt) Semjén Zsolt ellen vagyonosodási vizsgálatot kezdeményez, illetve Karácsony Gergely (Párbeszéd) szerint Semjén Zsolt beismerte, hogy a vagyonnyilatkozata alapján nem tudna luxusvadászatokra járni, úgy reagált: alig látható szervezetek vezetőiről van szó. Érthető, hogy választási kampányban igyekeznek olyan állításokat tenni, amivel valamennyire láthatóvá válnak. Ez a próbálkozás elég kétségbeesettnek látszik.

Hozzátette: a kereszténydemokrata politikus szeret vadászni, s ezt büszkén vállalta az elmúlt években, ahogy azt is tudni lehet, ennek a szenvedélyének szokott külföldön hódolni. Minden egyéb állítás a kitaláció kategóriájába tartozik.

Az esetleges ellenzéki együttműködésről, az erről szóló alku nyilvános voltát firtató kérdésre, azt mondta: a választóknak tudniuk kell, ha valakire a voksukat adják, mit várhatnak. Szerinte ugyanakkor az emberek pontosan látják, az ellenzék térfelén mi történik, látják, hogy teljesen elvtelen alkukat kötnek. Ennek egyenes következménye lenne, ha hatalomra kerülnének április 8-a után, akkor Magyarországnak egy zsarolható, gyenge és a betelepítést támogató, az országot bevándorló országgá tevő kormánya lenne. (MTI)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.