Május 17,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Ha van történelmi bűn

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,159,984 forint, még hiányzik 1,840,016 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Egyáltalán nem szívesen lovagolok ezen a témán, de a Fidesz-KDNP gyerekek védelmére hivatkozó, ám a gyermekvédelmet súlyosan megcsúfoló, gyermekvédelminek hazudott, politikai pedofíliával felérő ócska hatalomtechnikázásánál undorítóbbat még a NER elmúlt évtizedes fennállásának ismeretében is nehéz elképzelni. Márpedig a népszavazás tárgyává emelt, az iskolákba szerintük, Fidesz-KDNP szerint bejutni akaró LMBTQ-lobbi elleni választási kampányhadjárat és annak arcba mászó propagálása az egyik olyan kérdés, amivel a sorban negyedik kormányzási ciklusra áhítozó állampárt a belünket is ki fogja taposni a következő hónapokban.

Konkrétan: Orbán Viktor ötről négyre apadt népszavazási kérdéséből kettő vonatkozik a kiskorúak nemi átalakító kezelésére úgy, hogy ma Magyarországon kiskorúak számára nem engedélyezettek a nemváltó műtétek. Vagyis akár tisztában van a kiskorú a nemi átalakító műtétek létezésével és mibenlétével (mert a nem létező LMBTQ-lobbi felvilágosította előzőleg), akár nincs, semmilyen következménnyel nem jár a dolog, tehát a népszavazás tétje a nagy büdös semmi. De legalább nem is lesz olcsó: csak a parlamenti választással egyidőben megtartott népszavazásra elégetnek 5 és fél milliárdot, és ha Rogánon múlik (márpedig rajta múlik), akkor a tét nélküli acsarkodás népszerűsítésére további csilliárdokat. Mindezt úgy, hogy a gyermekvédelem terén rohadt sok VALÓS probléma létezik, a milliárdoknak lenne bőven helyük a rendszerben.

Miközben nem lehet eléggé hangsúlyozni, hogy olyasmiről kérdezik kamunépszavazáson a keményen hülyének nézett kisembert, amiről már törvényt hoztak, mások gyerekeit biodíszletként maguk előtt tolva, vagy éppen hideg aszfaltra térdepeltetve tolják az aljasság fostalicskáját a NER csillámló sziklafalának. A közpénzből eleresztett Alapjogokért Központ mellett, amelyik dörgdelmes közleményben hirdeti, hogy stoptáblát kell mutatni a genderőrületnek, amire szerintük a tavaszi gyermekvédelmi népszavazás hatékony eszköz lehet, a nap ügyeletes jajveszékelője Hollik István, aki az MTI-hez eljutottatott videónyilatkozatban veri félre a harangokat az alábbiak szerint:

A Fidesz és a KDNP a szülők elidegeníthetetlen jogának tartja a gyermekek szexuális nevelését, a baloldal azonban az iskolákba bejutni akaró LMBTQ-lobbi oldalára állt. Fontosnak tartják, hogy a magyar embereket is megkérdezzék ebben a kérdésben.

Éppen ezért a gyermekvédelmi népszavazás egyik kérdése úgy fog szólni, hogy „Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek köznevelési intézményben a szülő hozzájárulása nélkül szexuális irányultságokat bemutató foglalkozást tartsanak?” – mondta, aláhúzva, hogy számukra a válasz egyértelmű nem.

A baloldal azonban az iskolákba bejutni akaró LMBTQ-lobbi oldalára állt, ami annyira nyilvánvaló, hogy a „magyar LMBTQ-szövetség már 2018-ban azzal dicsekedett, hogy javaslataik közvetlenül bekerültek a legerősebb baloldali párt, a Demokratikus Koalíció (DK) és a Momentum választási programjába is”.

A „Momentum programjában ráadásul feketén-fehéren szerepel, hogy biztosítani kell az LMBTQ-felvilágosítást az iskolákban, sőt a Momentum egykori elnöke, Fekete-Győr András odáig ment, hogy azt is elismerte, még az óvodákba is beengedné a transzszexuálisokat, úgynevezett felvilágosító órákat tartani”.

„Gyurcsány Ferenc már 2011-ben megkötötte szövetségét az LMBTQ-közösségekkel, amikor ellátogatott az érzékenyítéssel foglalkozó Szimpozion Egyesülethez”.

Nyugaton már látjuk, hogy mi következik, ha a magyar emberek nem állítják meg az LMBTQ-lobbit. „Hollandiában például már négyéves kortól elkezdik a gyermekek szexuális nevelését, melynek keretében a genderidentitásról és a homoszexualitásról is tanítanak nekik”.

„Számunkra viszont semmi sem fontosabb a gyermekeink testi és lelki egészségénél, éppen ezért buzdítunk mindenkit, hogy támogassa a gyermekvédelmi népszavazáson azt, hogy a szülő joga maradjon a gyermekek szexuális felvilágosítása, és abba rajtuk kívül senki más ne szólhasson bele”. (via MTI)

Foglaljuk össze: a Fidesz-KDNP számára a felvilágosítás ördögtől való dolog. Az, hogy bármely politikai párt emberszámba vesz és a szövetségesének tart lehetőleg minden társadalmi csoportot (igen, még a buzikat is), egyenesen ősbűn. Az egész gyermekvédelem ügye pedig semmi másra nem kell, mint bezzegbaloldalazásra, bezzeggyurcsányozásra, bezzegahanyatlónyugatozásra.

Mindeközben a rezsitől a gyermekekig mindent és mindenkit is megvédő orbánizmus Magyarországán évente mintegy 30 gyermek hal meg bántalmazás vagy elhanyagolás következtében, a gyermekjóléti szolgálatok által nyilvántartott veszélyeztetett gyermekek száma közel 200.000, becsült adatok szerint Magyarországon 1 felismert gyermekbántalmazás esetre 25 rejtett eset jut, míg Nyugat-Európában ez az arány 1:10.

Mindeközben a rezsitől a gyermekekig mindent és mindenkit is megvédő orbánizmus Magyarországán egy gyermekotthonban élő gyermek 684 forintból táplálkozik naponta, mert a rezsitől a gyermekekig mindent és mindenkit is megvédő Orbán-kormány szerint ennyi bőven elég, és különben sincs költségvetési keret ennek az ún. étkezési normatívának a megemelésére.

Ha van történelmi bűn, ha van szégyen és gyalázat, ez mindenképpen az egyik közülük.

Címlapkép: Varga Judit igazságügyi miniszter, Nacsa Lőrinc, a KDNP országgyűlési képviselője, Bagdy Emőke klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta, a pszichológiatudomány kandidátusa, Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ igazgatója és Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója, a KDNP országgyűlési képviselője a Következő ezer év a gyermekekért! című, az Alapjogokért Központ, a Batthyány Lajos Alapítvány és a Szent István Intézet konferenciáján (Fotó: MTI/Bruzák Noémi)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!