Február 21,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Ha sarc, legyen harc

Puff, elírtam a címet. Mindegy. Szóval az van, hogy:

Kormányszóvivő: ma is meg kell küzdenünk a magyar szabadságért és függetlenségért.

Ahogy 1848-ban, úgy ma is meg kell küzdenünk a magyar szabadságért és függetlenségért, ezért mindenkire szükség van, aki ezért képes és hajlandó bármit feláldozni – mondta Kovács Zoltán. 
 A kormányszóvivő kiemelte: mindenkit, akinek fontos a magyar szabadság, függetlenség és szuverenitás ügye, várnak március 15-én a Kossuth térre, ahol 14 órakor kezdődik a díszünnepség, amelyen Orbán Viktor miniszterelnök mond beszédet.
Szeretettel várunk a Parlament elé mindenkit, aki békés és ünnepi hangulatban szeretne emlékezni 1848 hőseire – tette hozzá. (MTI)

Most egy kicsit megkeveredtem én. Kivel akar Kovács úr harcolni? Pláne ki akarja már megint elvenni a véráztatta magyar szabadságot, függetlenséget és szuverenitást? A Soros, a Facebook, vagy a rohadtmocskos ballibsik határokon belülről? Mert nem mindegy ám, hogy készüljünk, ugye. Márhogy a harcra. Mert Bayer úr meg direkte nem akar harcolni. Ő mondta, tessék:

 CÖF: provokátorok zavarhatják meg a Békemenetet.

A Civil Összefogás Fórum (CÖF) minden eddiginél több jelzést kapott arról, hogy provokátorok készülnek megzavarni a március 15-ei Békemenetet – közölte Bayer Zsolt, a békemenetek állandó résztvevője a CÖF vasárnapi budapesti sajtótájékoztatóján.

A publicista arra kért mindenkit, hogy a rémhírek ellenére se riadjanak vissza a részvételtől, és amennyiben tényleg atrocitás történik, “méltósággal lépjenek túl a provokátorokon”.
Szerinte “mindennek a megfélemlítés a célja”, ám erre csak az lehet a válasz, hogy még többen lesznek a Békemeneten. (MTI)

Tehát Kovács harcolni akar, Bayer méltósággal túllépni, én meg azt se tudom, ki az ellenség.

Lenne még egy kérdésem, ha nem baj. Vagy ha igen, akkor is. Kovács Zoltán mire célozgatott? Mit kell feláldozni a szabadság oltárán? Nem lesz több bözsiuti, ha megnyerik a csatát? Megfelezik a nyugdíjat? Bevezetik a tandíjat (az eddigieken felül)? Hetven százalék áfa lesz a csirkefarháton?

Összefoglalom: tessék kedves pontosan megmondani, hogy a szüzességemet, vagy a bözsiutalványból vásárolt csirkefarhátamat kell-e nekem feláldozni? Harcolni fogunk, vagy átlépni? Mert átlépéshez elég a vászoncipő, de a harchoz nem. És ha harc, mit vigyek? Van itthon nyolcvan kiló nemzeti konzultáció. Ha azt belepakolom két teszkógazdaságos reklámszatyorba, nagyot lehet ám vele suhintani.

Várom a választ, már csak a tisztánlátás kedvéért is.

Üdvözlettel:

Vak Komondor

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS