Január 27,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Ha nem Soros és Gyurcsány, akkor a menekültek

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,840,123 forint, még hiányzik 1,159,877 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Lomnici Zoltán fideszes alkotmányjogász ma reggel ellátogatott az M1 stúdiójába, ahol kifejtette, a migráció valamint a koronavírus fertőzés és annak terjedése közti kapcsolatot vizsgálni kell. Lassan tehát csak sikerül összekapcsolni a világjárvány problémáját a menekültekkel. Orbán Viktor biztosan vigyorog már reggel óta, hiszen végre ismét teli pofával kampányolhat a menekültek ellenében, a magyar nép megvédése érdekében. Teljesen mindegy tehát, hogy éppen mi történik, annak vagy Soros vagy Gyurcsány vagy pedig a menekültek az okozója.

A migráció, valamint a koronavírus fertőzés és annak terjedése közti kapcsolatot vizsgálni kell – mondta Lomnici Zoltán alkotmányjogász, a Századvég jogi szakértője az M1 aktuális csatorna vasárnap reggeli műsorában.

Lomnici Zoltán azt mondta: a nehéz körülmények között, adott esetben a higiéniai feltételek minimális megvolta nélkül laknak, közlekednek azok a migránsok, akik olyan országokból érkeznek, mint például Irán, ahol drámai helyzet van a koronavírus-fertőzöttség szempontjából.

Hozzátette: az Egészségügyi Világszervezet (WHO) ajánlásai szerint egy globális járvány esetén népességmozgásoknál sem hagyhatók el a szűrővizsgálatok. Emellett a magyar egészségügyi törvény is kimondja, hogy bevándorlás okozta válsághelyzet kihirdetésénél az országos tisztifőorvosnak többletjogosultságai vannak a menedékkérőkkel szemben – mondta. Lomnici Zoltán súlyosan félrevezetőnek és felelőtlennek nevezte egyes külföldről finanszírozott NGO-k egyik tájékoztató anyagát, ami szerint a járványügyi intézkedések célja, illetve jellemzője a jogkorlátozás. (MTI) 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!