November 28,  Vasárnap
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Ha megígérem, hogy nem szavazok Gyurcsány Ferencre, beszélhetünk az államadósságról?

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,517,026 forint, még hiányzik 1,482,974 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Hát ez már tényleg iszonyatosan gáz. A 11 éve hatalomban handabandázó kormánypártnak semmi egyéb mondanivalója nincs az ország számára mint az, ha nem Orbán Viktor és társulata uralkodhat továbbra is, akkor jönnek a migránsok, és felrobbantják, megerőszakolják és megkéselik a gyanútlan néniket Alsóröcsögepusztán.

Ezernyi fontos megbeszélnivaló akadna, az átlagbérek magyar és uniós összehasonlításától kezdve a közoktatás helyzetén és az egészségügy állapotán át a Pegasus-botrányig, de ezek most is Gyurcsány ellen harcolnak. Ha megígérem, hogy nem szavazok Gyurcsány Ferencre (pláne, mert nem is indul az előválasztáson sem), beszélhetünk az államadósságról? A hatvanpusztai uradalomról? A rengeteg – máig magyarázat nélkül maradt, minden átlagot meghaladó – covid-halálesetről?

A Fidesz értékelése szerint a jövő évi választáson ismét válaszút előtt áll Magyarország, hogy bevándorlóország akar-e lenni vagy sem.

  A kormánypárt a röszkei zavargás hatodik évfordulójára kiadott közleményében azt írta: amíg az Orbán-kormány van hatalmon, nem fognak Magyarországból bevándorlóországot csinálni, azonban “ha Gyurcsányékon múlik, Magyarország bevándorlóország lesz és Röszke a mindennapok része lehetne”.
    Hozzátették: “Gyurcsány embere kikotyogta”, hogy a magyar baloldalnak már megvan a közös migrációs stratégiája, de azt el akarják titkolni az emberek előtt, nem akarják a kampányban nyilvánosságra hozni, mert akkor esélyük sem lenne. “Meg kell állítanunk őket! Stop Gyurcsány! Stop Karácsony!” – fogalmaztak.
    A Fidesz szerint a röszkei zavargás csak az “előszele” volt annak, ami Európára és Magyarországra vár, hiszen hatodik éve folyamatosan áramolnak a migránsok Európa belsejébe, és további milliók készülnek Afrikából és Közép-Ázsiából arra, hogy itt telepedjenek le.
    A bevándorláspárti európai baloldal célja, hogy Európát “bevándorlókontinenssé” tegye, új állampolgárokat, új baloldali választókat szerezzen magának, felszámolja a nemzetek Európáját és az európai keresztény kultúrát. A bevándorláspártiak ezért újra és újra erőltetik a Soros-terv végrehajtását, a migránsok betelepítését, szétosztását és a migráció legalizálását – hangsúlyozták.
    Az Orbán-kormány hatodik éve vállalja a vitákat és támadásokat Magyarország védelme érdekében. “Megépítettük a kerítést, fenntartjuk a határvédelmet, elutasítjuk a migránsok betelepítését.” – szögezték le. (MTI)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!