Szeptember 30,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Ha a migránsokkal való ezredszer újramelegített riogatás sem segít, akkor semmi

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,732,405 forint, még hiányzik 1,267,595 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Úgy látszik, hogy nem eléggé hatékonyak a nemzeti figyelemelterelési propagandamanőverek, amelyekkel a Rogán-központ igyekszik rábírni a népeket, hogy ne a zsebüknek, a szemüknek, a boltban elköltött összegeknek és a csökkentett rezsi dacára értékét vesztő, egyre kevesebbet érő jövedelmüknek higgyenek, hanem a Migráns1-nek. Úgyhogy a legszebb ideje volt újra elővenni a migránsozás nevű csodafegyvert.

És ha már elővették, akkor kinek a szájából hangzik ez a legjobban? Nem Hollik, nem Németh Szilárd, nem Szijjártó. Hanem a brutális cégbirodalommal rendelkező, a fideszes állam által finanszírozott, a fideszes állammal üzletelő, a vadonatúj miniszteri pozíciójával összeférhetetlen, ezért aztán az érdekeltségeit szemfényvesztésileg a NER egy másik zsebébe áttevő kormányszóvivőné úr, Szalay-Bobrovniczky Kristóf szájából. Aki elment megrökönyödni a déli határra, személyesen tájékozódni arról, hogy mindmeghalnánk, ha nem a Fidesz lenne hatalmon, és megkongatni a háborúból való kimaradás, a rezsicsökkentés, a brüsszeli szankciók gyepálása okán egy ideje a napirendről lekerült migránsveszély vészharangjait.

Egyrészt szánalmas, hogy milliárdos üzleteket bonyolító, Kósa Lajos szellemi kifinomultságát azért meghaladó figurák a felcsúti stratéga füttyentésére szellemi árvízkárosult papagáj jelmezt öltenek magukra, és mezei propagandistává züllenek, másrészt árulkodó, hogy ha már Szalay-Bobrovniczky Kristófnak is migránsozni kell vasárnap délelőtt, akkor közeledik a gazdasági földbeállás, a kormánynak meg fingja nincs, hogy mit kéne tenni. Igazuk is van. Ha a migránsokkal való ezredszer újramelegített riogatás sem segít, akkor semmi.

Rendkívül súlyos a migrációs helyzet Magyarország déli határánál – közölte a honvédelmi miniszter vasárnap a Facebookon azt követően, hogy látogatást tett a hadsereg kelebiai határvédelmi bázisán.

Szalay-Bobrovniczky Kristóf hangsúlyozta, az idén több mint duplájára emelkedett azok száma, akik engedély nélkül próbáltak bejutni Magyarországon keresztül az Európai Unió területére.

„A kialakult helyzetről személyesen tájékozódtam a Magyar Honvédség kelebiai határvédelmi bázisán, és megköszöntem a katonáknak a szolgálatot” – közölte a tárcavezető.

Kiemelte, a biztonság alapvető nemzeti érdek, és ennek a biztonságnak garanciája a magyar honvédség, amelyre mindig, minden körülmények között számíthatnak a magyar emberek.

Szalay-Bobrovniczky Kristóf leszögezte, a kormány álláspontja egyértelmű: a migrációs problémákat a kiindulópontjukon kell kezelni, ezért a Magyar Honvédség a következő években is fenntartja NATO-vállalásait a missziós részvételekben. (via MTI)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!