Szeptember 30,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Gyurcsány tehet mindenről is

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,732,405 forint, még hiányzik 1,267,595 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Gyurcsány már az üzemanyag árának korlátozását is megszüntetné, még szerencse, hogy nem ő, hanem Orbán Viktor van hatalmon immár 12 éve. Gyurcsány úgy képes elképesztő dolgokra, hogy még csak a hatalom közelében sincs immár több, mint egy évtizede. Vélhetően az árstop hamarosan meg fog szűnni, hiszen olyannyira állítja a kormány, hogy ez nem fog megtörténni, hogy az az ember érzése, hogy pont emiatt fog megtörténni. Emlékezzünk csak a rezsicsökkentésre, amelyet megvédenek papíron, de ez azt jelenti a valóságban, hogy már alig létezik, ami miatt emelkedik a magyarok többségének gáz- és villanyszámlája.

Ha Gyurcsányékon múlna, mindenki piaci árat fizetne az üzemanyagért – közölte a Fidesz – Magyar Polgári Szövetség szombaton.

A nagyobbik kormánypárt a DK-s Molnár Csaba nyilatkozatára reagálva közleményében kifejtette: Gyurcsányék folyamatosan támadják az üzemanyagárstopot, ha a baloldalon múlt volna, soha nem is vezették volna be a magyarok életét megkönnyítő árstopokat.

Sőt, a baloldal Brüsszel minden olyan javaslatára rábólintott, amivel még tovább növelték volna a magyar emberek kiadásait – tették hozzá. A Fidesz-KDNP mindent megtesz azért, hogy megvédje a magyarokat a háborús inflációtól és annak káros gazdasági következményeitől, ezért az üzemanyagárstop marad, aminek segítségével több tízezer forintot spórolhatnak meg a családok havonta – áll a közleményben. Molnár Csaba, a DK ügyvezető alelnöke szombati közleményében azt írta: a Demokratikus Koalíció szerint az újabb orbáni megszorítás az üzemanyagokon lévő hatósági ár kivezetésének következő lépése.(MTI)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!